piątek, 27 kwietnia 2018

Vgradnja video odvoda

  Vgradnja video odvoda

Elementi, vrste in dejavniki, ki vplivajo na izbiro drenažnega sistema

Vsak žleb je struktura žlebov in cevi, katerih premer je odvisen od obremenitve odpadne vode na linearni meter strehe.
  Vgradnja video odvoda

Kovinski drenažni sistem

Odvodni sistem kovinskega profila ima več vrst: pocinkane, bakrene, pocinkane, s prevleko iz polimera (pobarvane). Glavna razlika med njimi: stroški in trajanje delovanja. Videz je predstavljen na fotografiji.
  Vgradnja video odvoda

Načrtovanje odtočne vode in izbira drenažnega sistema

V profesionalno zasnovanih hišnih projektih se takoj določijo podrobnosti o drenažnem sistemu. Toda tudi če je hiša ali koča zgrajena samostojno, brez vključitve arhitekta, potem morate razmisliti o namestitvi najpozneje na stopnjo izbire in namestitve strehe, saj je treba namestiti pritrdilne elemente za žlebove pred namestitvijo hidroizolacije, zavese in strešnega materiala.
  Vgradnja video odvoda

Namestitev lastnega drenažnega sistema

Najdemo analizo vrstnega reda dela na primeru montiranja enega elementa vsake vrste (in jih bo nekaj več), v zaporedju, v katerem je sestavljena celotna inženirska komunikacija. Po razumevanju pomena, po analogiji je enostavno vzpostaviti vse ostale.

7. Čiščenje in dosledno nego

Enkrat letno je potrebno opraviti rutinsko pregledovanje drenažnega sistema, očistiti žlebove in tokove nakopičenih listov, vej in drugih ostankov, da se zagotovi normalna drenaža.

Video instalacije žlebov

Namestitev drenažnega sistema ni težavna za ljudi, ki imajo osnovno izkušnjo pri popravilu in gradnji. Ne boste potrebovali lepila ali varjenja. Preden začnete, si oglejte naš priročnik za namestitev žlebov za namestitev žlebov, da bi delo olajšalo in bolj prijetno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty