sobota, 28 kwietnia 2018

Cena v pritličju

  Cena v pritličju

Gradnja kleti - cena

Vsaka oseba, ki se je odločila za gradnjo hiše, želi dvigniti več nadstropij, zgraditi garažo in druga uporabna področja. To težavo lahko rešite z gradnjo kleti v hiši. Njena cena bo draga, vendar bo še vedno manjša kot dviganje tal. Višina ničelnega razreda, lahko izberete na zahtevo razvijalca.
  Cena v pritličju

Vrste kleti v pritličju: monolitni trak, kup in plošča

Uporabljata se obe možnosti. Trakovi monolitne podlage so trak armiranega betona, ki je položen vzdolž oboda celotne stavbe. Če imate slabo grupisano prst, potem je globina polaganja majhna (približno 70 centimetrov). Če ima bodoča stavba težke stene, se globina namestitve izbere 30 centimetrov nižja od globine zamrznitve.

Stroški gradnje monolitne osnovne plošče

Ta temelj je enojna monolitna armiranobetonska plošča, pokopana v tleh, ki se ne boji kakršne koli deformacije. Te monolitne plošče imenujemo "plavajoče", ker za vsako premikanje tal, so eno. Monolitna osnovna plošča se je izkazala na vseh vrstah tal: šibkih, uničenih, peščenih in celo na močvirnih tleh z visokim nivojem podtalnice.
  Cena v pritličju

Klet kletnega dna

Temelji na vgradni monolitni armiranobetonski plošči, nameščeni pod nivojem zamrzovanja tal na stisnjeni blazinici za peskanje. Po polnjenju se stene okrepijo, medtem ko je celoten okvir klete trdno povezan v eno enoto. Na naslednji stopnji je opaženo opaženo, odlijejo pa se monolitne stene klete. Zaradi velikega odtisa, globine in enakomerne porazdelitve obremenitve je ta vrsta temeljev najbolj zanesljiva. Vendar pa je gradnja kleti tla pogosto povezana s številnimi težavami.
  Cena v pritličju

Pritličje: kletne lastnosti

Klet hiše je dokaj pogosta odločitev med gradnjo, ko lastnik prihodnje hiše išče racionalno načrtovanje in širitev bivalnega prostora. In da bi bil ta prostor čim bolj zanesljiv, je tudi v fazi načrtovanja potrebno skrbeti predvsem za temelje, ker se gradnja kleti začne z njo.
  Cena v pritličju

Stroški gradnje temeljev

Temelj je osnova za vsako strukturo, udobje in varnost življenja, odvisno od njegove kakovosti, zato je potrebno temeljito pristopiti k njegovi konstrukciji. Stroški gradnje fundacije, kot pravilo, je približno 20-25% celotnih stroškov gradnje hiše, in to ni naključno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty