poniedziałek, 23 kwietnia 2018

Zidne zunanje stene gaziranega betona

  Zidne zunanje stene gaziranega betona

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Zidne zunanje stene gaziranega betona

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.
  Zidne zunanje stene gaziranega betona

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty