niedziela, 22 kwietnia 2018

Gretje osnove s poliuretansko peno

Funkcije aplikacije:

1. Zelo malo prepustnosti hlapov. Na primer, s pomanjkanjem prezračevanja, prenosa para, bo drevo začelo gnitati. Druge sobe bodo začele duševati, oblikovali se bodo plesni, togost zgradbe bo pokvarjena.

Ogrevanje temeljev hiše

Ko gre za izolacijo hiše, se praviloma spominjajo na streho, stene in tla, vendar zelo pogosto iz neznanega razloga pozabljajo na izolacijo temeljev. Temelj vsake strukture, bodisi hiše ali neke vrste stavbe, je njegova glavna podlaga in kako pravilno, ustrezno zasnovana in prihodnost stavbe, to je operativni čas, udobje življenja in videza v veliki meri odvisna od kakovosti gradbenih del.

Tehnologija toplotne izolacije

Preprost, poceni, vendar neučinkovit način zunanje izolacije - polnjenje kleti z ekspandirano gline ali peskom. To so materiali z nizko toplotno prevodnostjo in absorpcijo vlage: preusmerijo vodo iz podlage in tvorijo sloj toplega zraka v bližini stene. Toda popolna toplotna izolacija navpične stene z materialom v razsutem stanju je nemogoča: ko se tla spustijo, se pojavijo praznine;

Kako in kaj izolirati temelje hiše

Dejstvo, da je ogrevanje temelje potrebno, je brez dvoma potrebno. Navsezadnje je očitno, da ga ni dovolj poglobiti le pod linijo zamrzovanja tal. Za dolgoročno vzdrževanje temeljev hiše in ne krčenje, je treba upoštevati: stranske obremenitve, ki jih prsti tvorijo v zimskem obdobju; in raven podtalnice, ki lahko tudi resno uniči celovitost temeljne strukture. Zato bomo govorili o kletni izolaciji, kar pomeni tudi njegovo hidroizolacijo.
  Gretje osnove s poliuretansko peno

Zakaj potrebujete toplotno izolacijo temeljev?

Zelo pogosto, zlasti spomladi, nastanejo razpoke na temelju. Njihov videz je posledica izkrivljanja struktur ali deformacij, ki jih povzroča tla zemlje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty