niedziela, 27 maja 2018

Debelina estriha cementa

  Debelina estriha cementa

Debelina estrih cementnega tlaka

Glavne prednosti estriha za cementno pesek so visoka trdnost in odpornost proti obrabi sorazmerno dostopno ceno. Ampak, da bi premaz imeli potrebne lastnosti, je treba debelino talne estriha natančno izračunati glede na obratovalne značilnosti prostora.
  Debelina estriha cementa

Naprava je cementni pesek

Naprava iz cementnega peska estriha začne pripravo osnove. Temu sledi vgradnja svetilnikov, delo pa se zaključi z polaganjem samega estriha.
  Debelina estriha cementa

Kateri materiali naj bodo za minimalni estrih?

Za bazno enoto se uporabljajo cementno-peščena malta in betoni (lahka in celična), pripravljene suhe in izravnalne mešanice. Izberite eno ali drugo gradivo, odvisno od zahtevane kakovosti površine, ki pa je odvisno od vrste talne obloge.
  Debelina estriha cementa

Kaj lahko povzroči napake pri namestitvi estriha

V primeru morebitnih kršitev tehnologije se zmanjša učinkovitost estriha. Izjemno pomembno je spremljanje odstopanja ravni tal, če ta številka presega 0,2%, nato pa bo konča nepopolno padla.
  Debelina estriha cementa

Glavne, vmesni sloj in izolacijski premazni sloji: vrste in zahteve

Izbira pokritosti za določene vrste prostorov se opravi v skladu s priporočili iz tabel, ki so priloženi standardom. Uravnavajo stopnjo vpliva mehanskih, toplotnih in tekočih faktorjev. Predvsem mora površina cementne peska proizvodnih prostorov prenesti specifično težo 50 kgf / cm2, temperaturo ogrevanja ne presega 100 stopinj Celzija in učinek alkalnih medijev s koncentracijo do 8%.
  Debelina estriha cementa

Kaj je estrih in njegov namen

Estrih je talna obloga, ki je narejena tako, da jo uravnava ali namerno naredi pobočje. Takšno površino lahko vidimo v skoraj vsakem domu, to je preprosta in učinkovita tehnika za nivojsko tla.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty