poniedziałek, 28 maja 2018

Tiling

  Tiling

Stenske ploščice

Polaganje keramičnih ploščic stene in tla ni zelo težko delo, ki zahteva posebne veščine in spretnosti. Vendar pa obstaja več načel, ki jih uporabljajo in jih vodijo, tudi začetniki se lahko popolnoma obvladajo z nalogo. Ne smemo pozabiti, da je stene s ploščicami zadnja faza dela, neke vrste ličila. Glavni del dela ostaja neviden, in sicer je kakovost zaključka odvisna od kakovosti skritih del (priprave osnove).
  Tiling

Izračun potrebnih materialov

Za to potrebujemo tračni ukrep, papir in svinčnik. Sprejmite merjenje traku in izmerite območje pod sklopko. Bodite pozorni na vogale v sobi, če niso ravne, potem boste morali zagotoviti zalogo končnega materiala. Če želite preveriti, če so vogali pravi, morate izmeriti diagonale v prostoru. Če so diagonale enake, so koti prav. Ruleta je bila strogo vertikalno ali vodoravno, tako da so bile meritve točne.

Polaganje božičnih dreves

Video lekcijo vam bo pokazala korak za korakom, kako začeti in postaviti ploščice pod parket. Pri določanju te metode mora biti poudarek na pravilnem označevanju in vzdržati kot 45 stopinj. Nadaljnji ukrepi so enaki kot pri postavljanju preprostih metod keramičnih ploščic.
  Tiling

2. Merjenje pečice in izračun ploščic

Ko so dimenzije peči izmerjene, določimo vrsto materiala, pojasnimo natančne dimenzije ene ploščice, prisotnost dekorativnih elementov in njihovih parametrov lahko uporabimo za izračun, koliko ploščic potrebujemo za pokrivanje peči.
  Tiling

Cene tlakov: delo in materiali

Cene za polaganje so sestavljene iz več faz in vrst dela. Upoštevamo približen red dela in cene za ploščice in vsa s tem povezana dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty