sobota, 2 czerwca 2018

Putty avto steklo

  Putty avto steklo

Priprava za uporabo materiala

Veliko spornosti o tem, kako pravilno pripraviti površino avtomobila za nanašanje kit s steklenimi vlakni. Menijo, da se lahko uporablja le za čisto kovino. Drugi pravijo, da je dovoljeno uporabljati neposredno na tleh in starih barvah. Kakorkoli, za razumevanje tega vprašanja je mogoče le s sklicevanjem na priporočila proizvajalca, ki je bila izdana ustrezni kit.
  Putty avto steklo

Auto steklo kiti napolni

V avtomobilskih trgovinah si lahko ogledate velik izbor avtomobilskega kita s steklenimi vlakni. Treba je pozoren na tako kiti, kot telo in novol. Kakšna je njihova prednost in kako jih uporabiti.
  Putty avto steklo

Car kit

Včasih obstajajo situacije, ko obstaja akutna težava pri takojšnjem popravilu avtomobila, vendar za takšne ukrepe ni sredstev. V tem primeru se morate zanašati samo na sebe. Za samostojno delo boste potrebovali naslednje lastnosti: potrpljenje, spretnosti in tudi najpomembnejše - čas. Kiti zahteva skrbno izbiro. Bolje je, da preživite čas, vendar dobili kakovosten rezultat. Tudi pritegnil pozornost epoksi kiti. Epoxy mešanica vam omogoča, da dosežete odlične rezultate pri popravilih avtomobilov.
  Putty avto steklo

Avto kiti s steklenimi vlakni navodila za uporabo

Če greste v avtomobilski kiti z napisi iz steklenih vlaken, ki se uporabljajo za popravila avtomobila, potem boste zagotovo potrebovali znanje pro.

Car kit. Vrste, pravila mešanja in nanašanja kitov za avtomobile


  Putty avto steklo

Car kit

Začnimo s kitom. Kiti bo prišel v priročno, če je karoserija poškodovana od globokih vdolbin do prask. To ne pomeni, da lahko popolnoma pozabiš na stvari, kot so ravnanje. Pravkar se zgodi, da je nemogoče narediti idealno površino z enim izravnavanjem, v takih primerih pa se lahko zateče k kitu. Trdi kit je razdeljen na več vrst glede na njegovo osnovo, in sicer:
  Putty avto steklo

Klasifikacija sodobnih kiti

Kiti za ceno avtomobila, v katerem je naš katalog nižji kot v drugih trgovinah, je razdeljen na različne tipe. Ta razvrstitev je zelo pogojna, vendar kljub temu pripomore k temu, da se z izbiro ne zmotite. Naši strokovnjaki so vedno z veseljem pomagali najti pravo smer pri nakupu določene sestave. Lahko kupite kita za avtomobile, ki izpolnjujejo vse potrebne značilnosti od nas.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty