piątek, 1 czerwca 2018

Kopalnice

  Kopalnice

Mislimo na zasnovo kopalnice ↑

Keramične ploščice niso le praktične, temveč tudi lepe. Proizvajalci materialov nenehno ponujajo nove zbirke, ustvarjajo ideje, ki pomagajo ustvariti popolne kompozicije. Časi skromnih monokromatskih ploščic ali tipičnih ploščic z enostavnimi vzorci so se potopili v pozabo. Danes je ton nastavljen s spektakularno keramiko, ki vam omogoča, da ustvarite čudež preobrazbe tudi najmanjše kopalnice. V ta namen uporabite:
  Kopalnice

Popravilo kopalnice, tehnologija za dodelavo ploščic

Eden od najbolj priljubljenih in praktičnih materialov za zaključek kopalnice in stranišča je keramična ploščica. Ta material je zelo praktičen, dobro prenaša z mehanskimi obremenitvami, temperaturnimi spremembami, enostavnim čiščenjem.
  Kopalnice

Popravila v kopalnici: druge obloge

Zgoraj je vodilo za popravilo kopalnice z dvema najbolj priljubljenima materialoma: PVC plošče in ploščice. Vendar pa obstajajo še tri možnosti: lesna obloga, dekorativni omet in mozaik. V tem poglavju bo majhen pregled o njih.

Kako obrezati strop v stranišču

Soočanje s stropom kopalnice - druga faza popravil v tej sobi. Vsi vedo, da je stranišče - sam kraj, kjer morate redno izvajati mokro čiščenje. To je idealna rešitev za zgornji odporen strop. Za dokončanje tega mesta obstaja več možnosti:
  Kopalnice

Kaj delajo mojstri

Kvalificirani oblikovalci, registrirani na YouDo, kompetentno povezujejo kopalnico, izberete kakovostne materiale za poceni popravila in ponudite barvne rešitve, ki ustrezajo vašemu okusu. Izkušeni delavci bodo opravili vse naloge v kopalnici v skladu z osnutkom.
  Kopalnice

Nenavadne oblikovne rešitve za kopalnico, okrašena s ploščicami

Tudi s pomočjo bele plošče lahko izdelate umetniško delo iz kopalnice. Upoštevajte preproste možnosti za okrasitev kopalnice in seznanite se z najnovejšimi trendi v tem letu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty