środa, 30 maja 2018

Oprema za mehanski talni estrih

Oprema za estrih

Talni estrih je ena od pomembnih stopenj dokončanja katere koli sobe, ki pomaga učinkovito in enakomerno distribuirati toploto, spretno skriti ožičenje in cevovod.
  Oprema za mehanski talni estrih

Materiali in oprema za polsuševni estrih

Pol suhega estriha je v zadnjem času postala najbolj priljubljena metoda talnih oblog, ima veliko prednosti, glavna pa je prihranek časa zamrzovanja. Izbira tehnologije za izvedbo dela in izbiro uporabljenih materialov in opreme je odvisna od naslednjih pogojev delovanja talnega estriha.
  Oprema za mehanski talni estrih

Značilnosti tehnologije polsušnega cementnega peska z mehanskim estrijem

Cementno-peskovna malta se pripravi neposredno na gradbišču. Postopek priprave raztopine je mehaniziran. Razpon avtomatske mešalne naprave: do 160 m vodoravno, do 100 m navpično. Za postavitev pnevmatskih strojev, druge opreme in materialov, prostem prostoru najmanj 30 m2.
  Oprema za mehanski talni estrih

Mehaniziran estrih

Tla se štejejo za najbolj intenzivno izkoriščeno površino v prostoru, zato mora biti podlaga pod njim (estrih) brezhibna - popolnoma gladka in trpežna. Za doseganje takih kakovostnih lastnosti ročno potrebujemo ogromne stroške dela, uporabo velikega števila gradbenih materialov, veliko število gradbenih materialov.
  Oprema za mehanski talni estrih

Video: Proces suhih video posnetkov na tleh!

Pnevmatski priključek je nameščen na cesti blizu vhoda ali pod okna. V bližini materialov za shranjevanje strojev - grob pesek, polnila (vlakna, plastifikator), cement, voda. Zato materiala ni potrebno dvigati v stanovanje in s tem umazati dvigala in stopnišče. Raztopina se pripravi neposredno s pomočjo pnevmatskega kompresorja in v končani obliki se napaja skozi gumijaste cevi, ki se raztezajo vzdolž vhoda.
  Oprema za mehanski talni estrih

Mehaniziran talni estrih

Mehaniziran talni estrih je metoda za polaganje malte, s katero se gladi površina pred končno prevleko: laminat, ploščica, linolej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty