poniedziałek, 28 maja 2018

Naprava grajene strehe

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Naprava grajene strehe

Značilnosti in izbira materiala

Krovstvo je najpomembnejši del vsake strukture. Trg današnjih gradbenih materialov ponuja široko paleto strešnih materialov. Najbolj praktične možnosti vključujejo gradnjo strehe.
  Naprava grajene strehe

Popravila mehkih streh

Mehka streha nima visoke stopnje odpornosti na mehanske in kemične učinke negativnih okoljskih dejavnikov. V zvezi s tem je priporočljivo opraviti revizijo svojega stanja vsaj enkrat na leto. Popravki morajo biti pravočasni v primeru napak. Obstaja tudi preventivno popravilo, ki pomaga znatno podaljšati življenjsko dobo.
  Naprava grajene strehe

Vgrajena hidroizolacija

Vrstni red dela

  1. Priprava fundacije
  2. Površino očistimo iz umazanije, prahu, cementnega mleka in drugih delcev, ki preprečujejo oprijem deponiranega materiala z osnovo, odstranite vse ostre in štrleče elemente - ostre robove in robove.
      Naprava grajene strehe

    Tehnologija popravila in polaganje vodene strehe

    Pravilna namestitev strehe vam omogoča ustvarjanje zanesljivega premaza in zaščito celotne zgradbe pred vplivi okolja. Velik izbor strešnih materialov omogoča montažo na strehe različnih oblik. Pri izbiri materialov za streho se mnogi potrošniki ne zanašajo zgolj na značilnosti, ampak tudi na stroške. Najpogosteje izbrani v tem primeru so roll-up materiali za streho, ki vam omogočajo, da ustvarite zanesljivo hidroizolacijski sloj. Najpogosteje se uporabljajo pri gradnji ravnih streh, velikih gradbišč. Priljubljenost teh materialov je razložena z razpoložljivostjo, velikim izbiranjem, enostavnostjo namestitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty