wtorek, 29 maja 2018

Polaganje ploščic v nakupovalno središče

Polaganje poliranega porcelana ploščice brezšivne metode

Odločili smo se za precej zapleteno metodo polaganja porcelanastih ploščic, če ne deluje, potem lahko vedno uporabljate preprostejšo tehnologijo - polaganje ploščic s šivanjem.

Kaj storiti pri polaganju ploščic

Zgoraj smo zapisali, da se lepilo nanese na površino, ploščica pa je postavljena na vrh. Nekateri uporabljajo tudi lepilo za ploščice. Če to storite, enakomerno porazdelite lepilo na površino.

Postavitev ploščic na steno v Krasnodaru

Veseli smo, da pozdravljamo profesionalne proizvajalce ploščic Krasnodar na spletni strani "Tile Service"! Tu lahko povabite enega najboljših graditeljev plošč v Krasnodarju za kakovostno in profesionalno delo vseh vrst in v vsaki sobi po povprečni ceni za vašo regijo.
  Polaganje ploščic v nakupovalno središče

Laminat ELESGO od 28 rubljev 50 kopecks m2

Laminat ELESGO od 28 rubljev 50 kopecks m2 Brezplačna dostava v Belorusiji in Belorusiji Profesionalna namestitev po nizkih cenah! Garancija do 30 let! Strokovni nasveti! + 375 44 567 - 40 - 40 (Viber)

V središču Rostov na rekonstruiranih stezah se je pričelo polaganje ploščic in zamenjava osvetljevalnih palic

V središču Rostov je začelo polaganje tlakovcev in nadomeščanje stebrov ulične razsvetljave. Dela se izvajajo na stezah Gazetnom in Semashko ter na Ulyanovskoj ulici pod Moskovsko. Tlakovanje pločnikov se opravi z velikimi sivimi ploščicami. Pred tem je bil tukaj zaključen prenos komunikacij pod zemljo.

Na...

Preberite več na rostov.ru
  Polaganje ploščic v nakupovalno središče

Potreben je telekomunikacijski inženir

  • 29.06.2017
  • 12
  • Aikhal
  • Gost
stalna služba zahteva telekomunikacijski inženir, visokošolsko izobraževanje, znanje o komunikacijski opremi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty