czwartek, 31 maja 2018

Mavec stropa za mavčne stene

  Mavec stropa za mavčne stene

Pripravljalna dela pred ometanjem

Pogosto, ko popravljate stanovanje, se mnogi soočajo s tako težavo kot neenakomeren strop. Včasih so kapljice tako pomembne, da ne boste potrebovali le ometanja stropa, temveč tudi poravnave.
  Mavec stropa za mavčne stene

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Mavec stropa za mavčne stene

Koliko je mavčnih izvajalcev Yuda

Za izračun točnih stroškov za m2. Mavca na ključ, morate poklicati strokovnjaka, ki bo opravil meritve, pripravil oceno in sklenil pogodbo. Cena ometa se določi posebej, upoštevajoč dejavnike, kot so:
  Mavec stropa za mavčne stene

Značilnosti sodelovanja

Strokovnjaki za brizganje se začnejo s pripravo površin. Za odstranitev starega sloja ali skodle s cementom večkrat navlažite površino z vodo. Po tem se odstranjevanje izteka do talne plošče. Pri delu se uporabljajo:
  Mavec stropa za mavčne stene

Sorti ometa

Danes na trgu gradbenih in zaključnih materialov obstaja veliko različnih ometov mešanice. Vsi ometi so razdeljeni v dve vrsti: izravnavanje in dekorativni. Poleg tega se ometi razlikujejo po sestavi. Cementni omet je najcenejša možnost za izravnavo sten. Mavčni omet, katerega cena je nekoliko višja, je bolj sodobna in se od cementa razlikuje v višji operativni učinkovitosti. Mavčni omet se suši veliko hitreje in vam omogoča skoraj popolno gladek premaz.
  Mavec stropa za mavčne stene

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty