poniedziałek, 28 maja 2018

Zamenjava vodotokov Cena

  Zamenjava vodotokov Cena

Kako je načrtovana zamenjava ogrevanja v stanovanjih in stanovanjskih zgradbah.

Pred pričetkom načrtovane zamenjave grelnikov v hiši bomo pripravili sobo in odstranili vse pripomočke za milo in ril ter vse krhekne predmete za notranjost, da ne bi prišli do umazanije z iskrami in prahom pri rezanju kovine. Ko je vse pripravljeno in voda iz dvižnika je izsušena, kaj naredi vodovodar Zheka, smo posekali dvižni vod in v stanovanju očistili cev za distribucijo vode.
  Zamenjava vodotokov Cena

Montaža kovinskih cevi

Pri nameščanju sistemov za ogrevanje, odplake in oskrbo z vodo je običajno potrebno zamenjati dvižne naprave za dovod tople in hladne vode, ogrevanje in odplake. Zamenjava vsakega dvižnika bo strošek razstavljanja od 5.200 do 7.200 rubljev z materiali. Ta postopek neizogibno zahteva izklop vodovodnega sistema.
  Zamenjava vodotokov Cena

Zamenjava vodotokov: cena in faze dela

Potreba po spremembi dvigal je posledica nenadnega pojavljanja mehanskih napak v njih ali običa obrabe. Prvi korak bo odprava dvižnikov. Za uspešno odstranitev stare in naknadne namestitve novih izdelkov morate izklopiti vodo.

Zamenjava hladilnika. Postopni postopek

  • hiter pregled dvižnika;
  • razvoj namestitvenega načrta;
  • izklopite hladno vodo;
  • lepo razstavljanje obrabljene cevi;
  • priprave spojev, ki lahko vključujejo varjenje;
  • operativno namestitev nove cevi v strop, ki ji sledi priključek na avtocesto;
  • vključitev hladne vode s testiranjem vseh šivov in sklepov
Zamenjava dvižnika za vročo vodo se izvede v istem zaporedju, vključno s končnim preverjanjem celovitosti vseh priključkov.
  Zamenjava vodotokov Cena

Značilnosti zamenjave dvižnih plošč

Spreminjamo dvižne postaje na celotnem stopnišču, in lahko v ločenem stanovanju, tako hladno kot vročo vodo. V vsaki hiši je stojalo za vodo. To je kraj priključitve na vodovodni sistem. Pogosto je ta povezava maskirana z lažnim panelom in oseba, ki živi v stanovanju, ne more uganiti o svojem obstoju. Toda njegovo stanje, še posebej, če hiša ni nova, je treba zamenjati. V hišah stare stavbe je riser običajno narejen iz kovine, cevi so slabo povezani, običajno niso pobarvani, verjetno je križišče rjavkasto in v slabem stanju.
  Zamenjava vodotokov Cena

Polaganje in namestitev cevi

Zamenjava cevi v stanovanju je lahko potrebna v primeru fizičnega poslabšanja, prenove ali v prisotnosti trajnih blokad, kar kaže na znatno zmanjšanje notranjega premera cevi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty