sobota, 2 czerwca 2018

Polaganje porcelanskih ploščic

  Polaganje porcelanskih ploščic

Prednosti pločnikov na prostem

Da bi razumeli vprašanje, kako postaviti porcelanske lončke z lastnimi rokami, morate najprej upoštevati lastnosti materiala. Porcelanasta ploščica ugodno odstopa od alternativnih keramičnih prevlek tal in sten. To je predvsem posledica naslednjih lastnosti:
  Polaganje porcelanskih ploščic

Metode in možnosti za polaganje porcelana

Glede na to, na katero površino načrtujete namestitev porcelanskega lončevca z lastnimi rokami, se v praksi uporabljata dve vrsti dela, ki sta čim pogostejša, in sicer:
  Polaganje porcelanskih ploščic

Priprava keramičnih granitnih plošč za polaganje

Najprej morate skicirati načrt površine, na kateri boste položili keramični granit. Nato ocenite število pričakovanih ploščic na 1 kvadratni meter in izračunajte skupno površino vgradnje ter skupno količino potrebnih keramično-granitnih plošč. Ko kupite porcelan, vzemite dodatnih 8-10% skupnega števila plošč, da se zavarujete pred morebitnimi napakami pri izračunih in stiskanju med prevozom. Ne pozabite, da boste morali del strešnika neizogibno odrezati.
  Polaganje porcelanskih ploščic

Odločimo se o izbiri

Preden kupite porcelan, je pomembno, da določite vzorec na njem. Zdaj pa so na trgu celo cele slike tega materiala, vendar pred delom s ploščicami te vrste je zelo pomembno, da ga razgradite tako, da ustvarite risbo v najbližji sobi in v predelih za prenos delov v desno sobo.
  Polaganje porcelanskih ploščic

Vsebuje keramični granit

1. Porcelanska lončevina - material ni poceni, zato je zaželeno takoj izračunati potrebno število ploščic. Za udobje lahko pripravite tloris in natančno izračunate stroške glede na shemo. Toda v vsakem primeru, kupite porcelan ploščic z rezervoarjem - del bo nujno šel na obrezovanje, kar je neizogibno pri vsaki namestitvi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty