sobota, 2 czerwca 2018

Zidarska polovica opeke

  Zidarska polovica opeke

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo izolacije stavbe, preprečuje vdor vlage v glavne stene.
  Zidarska polovica opeke

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.

Dejavniki, ki vplivajo na stroške opeke

Obstajajo različni načini zidanja, eden najbolj ekonomičnih pa je namestitev pol-opečnih sten. Vendar je ta možnost primerna samo za tiste strukture, ki med delovanjem ne bodo imele resnih vplivov.
  Zidarska polovica opeke

Naročite polaganje v pol-opeko v Minsku

Pri popravilu je potrebno upoštevati, da je njena trdnost in stabilnost odvisna od debeline. Pri polaganju polovice opeke je debela 12 cm. Standardne, sprejemljive mere so 25-12-6 cm, kar pomeni, da je pregrada precej tanka. Če obstajajo dvomi glede njegove moči, se lahko struktura vedno okrepi - zato se uporablja armatura z ojačevalno mrežo. Takšna mreža je lahko cikcak ali pravokotna. Položeni so najmanj v vsaki peti vrstici.

Želite zmanjšati stroške gradnje? Ti - nama!

Gradnja je ena izmed najdražjih proračunskih postavk stranke. Bolj zapletena tehnologija, na kateri se opeka izvaja v Sankt Peterburgu, se cena za to stalno spreminja, odvisno od dodajanja deleža opeke načeloma do polaganja.
  Zidarska polovica opeke

Projekti hiš in vikend.

Za gradnjo objektov in objektov je potrebno izdelati projekt. To je glavno orodje za spremljanje kakovosti dela ali količine uporabljenega gradbenega materiala, brez katerega ni mogoče natančno izračunati in zgraditi nobene strukture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty