czwartek, 31 maja 2018

Gradnja lesene hiše

  Gradnja lesene hiše

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Gradnja lesene hiše

Razlogi za priljubljenost zgradb okvirjev

Gradnja lesenih in okvirnih hiš ima veliko skupnega. V obeh primerih ni "mokrih" procesov, ki uporabljajo cement, razen za gradnjo temeljev. Obe vrsti zgradb se štejeta za lahek, zato jih običajno ni treba graditi močno podlago.
  Gradnja lesene hiše

Materiali za gradnjo okvirne hiše

Gradnja okvirnih hiš se šteje za najbolj ekonomično v smislu intenzivnosti materiala in intenzivnosti dela. Ob njihovi erekciji je potrebno 2-3 krat manj materiala kot pri uporabi, na primer, dnevnika ali palice.
  Gradnja lesene hiše

KAJ JE 3D OKVIRNA TEHNOLOGIJA?

Patentirana 3D tehnologija gradnje hiše je energetsko učinkovita, močna stenska zgradba, sestavljena iz treh lesenih okvirjev, ki so med seboj razmeščeni. V agregatu gre za enotno togo prostorsko strukturo zunanjih sten, sloj-sloj, napolnjen z negorljivo bazaltno izolacijo. Med notranjim in zunanjim okvirjem je dodaten sloj izolacije vmesnega okvirja. Elementi zunanjih in notranjih okvirov niso v stiku med seboj. Zaradi tega je bila zamrznitev skozi stene popolnoma odpravljena.
  Gradnja lesene hiše

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Gradnja lesene hiše

Post in tehnologija žarka

Ustanovitelj kanadske tehnologije je Robert W. Chambers, mednarodno priznan organ za gradnjo lesenih hiš. Njegova knjiga in vodnik za gradnjo lesenih hiš je najboljši prodajalec. Na žalost v Rusiji vedo, kaj je kanadski pokal, vendar je to le vidni del njegovega treninga.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty