wtorek, 29 maja 2018

Mavec stene 22-nadstropne stavbe

  Mavec stene 22-nadstropne stavbe

Mavecanje zidov hiše

Cena blokov gaziranih betonov je odvisna od njene gostote: kubični meter materiala z gostoto 500 kg / m3, ki je najbolj primeren za zunanje stene, bo moral plačati veliko več kot 300 kg / m3.
  Mavec stene 22-nadstropne stavbe

Stanovanjska stavba z nestanovanjskimi prostori in podzemno parkirišče na ulici. Vokzalnaya

Moderna stanovanjska stavba, zgrajena v skladu s sodobnimi standardi kakovosti, opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje.
  Mavec stene 22-nadstropne stavbe

Gostišče iz morskega zabojnika

Eden izmed najbolj zanimivih projektov, ki sem jih kdaj videl, je projekt gostišča iz običajnega kontejnerja v višini 40 metrov. Čeprav ni velika, je to zelo urejena in lepa gostišče iz posode. Oblika in velikost posode omejujejo možnosti za njegovo dekoracijo in oblikovanje prihodnjega doma, toda to je tisto, kar ljudje dojemajo kot izziv! V tem primeru je bil rezultat odličen! Posoda je bila barvana modra, v kateri sta bila razrezana dva odseka, v katero so bila vstavljena velika okenska vitraža in drsna vrata.
  Mavec stene 22-nadstropne stavbe

Dekoriranje sten hiše na okvirju

Zunanje strani hiše z okvirjem so stene končane. Glede na želje kupca lahko za to uporabimo sodobne zaključne materiale (tiru, okrasno opeko, obrnjene ploščice - klinker, fasadni omet). V zadnjem času je postala zelo priljubljena trimska plošča ali "blok hiša", ki posnema hlodovnico ali hišo.
  Mavec stene 22-nadstropne stavbe

Nove stavbe v Tuli in regiji. Prodaja stanovanj.

Tukaj je seznam oglasov za prodajo stanovanj v novih stavbah v Tuli in regiji. Izberite ponudbe lastnikov, agencij za nepremičnine in razvijalcev v regiji. Bodite pozorni na oglase z logotipom - to so nove stavbe strokovnjakov na trgu nepremičnin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty