poniedziałek, 28 maja 2018

Tekstura na lesenih tleh

  Tekstura na lesenih tleh

Funkcije zaščitnih in dekorativnih premazov ↑

Les v notranjosti ustvari posebno udobno mikroklimo v hiši, izžareva občutljivo aromo, njeno teksturo je prijetna za dotik, lajša stres, in oseba, obdana z lesom, se zdi, da se raztopi v svojem naravnem okolju.
  Tekstura na lesenih tleh

Lakirne metode

Obstaja mehanska in ročna metoda uporabe laka na lesenem tleh. Prva vključuje uporabo brizgalne pištole. Ročna različica je najlažja. Za nanos prevleke iz laka boste potrebovali običajno krtačo, valj, lopatico ali tampon. Nesprejemljivo je ravnati s tlemi v prostorih z zelo visoko ali prenizko temperaturo. Upoštevati je treba tudi, da visok delež vsebnosti vlage ali osnutkov ne bo omogočil kakovostnih obnovitvenih del.
  Tekstura na lesenih tleh

Hidroizolacija pri gradnji lesa

Sodobni gradbeni materiali lahko enostavno vodoodporijo. Pomanjkanje hidravlične izolacije povzroči dušenje lesa, nastanek plesni in druge glive.
  Tekstura na lesenih tleh

Videz. Trendi

Če govorimo o videzu, ki ga lahko analiziramo na osnovi vizualnega gradiva, obstajajo nekateri trendi, ki so se pojavili danes:
  Tekstura na lesenih tleh

Tekstura lesena tla

Download tekstura 2c-foto.ru_derpol.zip (443 Kb)

Več tekstur za fotografije:

Tekstura - vzorci teksture - tekstura Rubija z novoletnimi temami teksture - modra Lotusova tekstura - mozaikova tekstura - bučna tekstura - prtički Alexandria Texture - Royal Prestige
  Tekstura na lesenih tleh

Priprava osnove in polaganje lesenega poda

Najprej bi morali začeti s funkcijami talne obloge naprave. Najpomembnejša stvar je, da pravilno pripravimo podlago - grobo tla. Hidroizolacijski material (strešni material), lesene obloge za vodoravno poravnavo in na koncu so leseni ležajni nosilci položeni na betonski podstavek (temeljni ali podporni stebri). Palice so pritrjene na nosilce 40 x 40 (50) mm in jih izravnavajo na dnu tramov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty