czwartek, 31 maja 2018

Stucco strop video

  Stucco strop video

Zakrivljeni stropni omet (pri žaromah)

Če je strop zelo ukrivljen, in da bi dobili ravno površino, je treba uporabiti debelo plast ometa, morate najprej namestiti svetilnike, ki bodo ustvarile vodilne ravni in bodo nato pomagale obdržati izravnalni material.
  Stucco strop video

Svet najprej. Priprava površine

Na pripravljeno površino se nanaša omet. Predhodno ga očistite iz starega premaza, glive, če obstaja, in drugih kontaminantov. Onesnaženje, kot so prah, umazanija, bitumen, mastne madeže, odstranjuje peska ali curek vode pod pritiskom; akumulacije soli in saj lahko odstranimo s kovinskimi ščetkami; kovinske strgalke se uporabljajo za odstranjevanje plasti starih barv, če ne pomagajo, da se barva lahko spali s pihalnikom ali se zdravi s posebno pasto. Če v stropu obstajajo različne napake v obliki drobovja, razpok, izboklin, rje, jih je treba zamenjati, da dobijo celovito ravnino.
  Stucco strop video

Tehnologija mavčnih stropov

Če se sami odločite za popravilo stropa z ometom, morate pred začetkom dela pripraviti prostor in površino.
  Stucco strop video

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Stucco strop video

Prednosti in pomanjkljivosti metode

Mavec stropa pomeni poravnavo nepravilnosti in razpok z raven razlike, ki ne presega 5 cm, ker debelejši sloj nima ustrezne trdnosti.
  Stucco strop video

Prednosti in slabosti mavčnih stropov

Prvič, raztezni stropi vedno trajajo nekaj centimetrov prostora, in če so popravila izvedena na majhnem območju, bo ta odtenek odločilen. Drugič, stroškov stropnih zgornje meje in mešanic za mavčne površine ni mogoče primerjati - razlika je zelo opazna in ne v sodobnih modelih. Tretjič, omet je popolnoma okolju prijazen material, ki absorbira vlago in vzdržuje normalno stopnjo vlažnosti v prostoru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty