wtorek, 29 maja 2018

Stroški monolitnega dela za m3

  Stroški monolitnega dela za m3

Fundacija, pritličje

V gradbeništvu pripomoček ustanove pomeni tudi izvedbo kompleksnih del, ki vključujejo hidroizolacijo temeljev in slepe površine. Visokokakovostno hidroizolacijo temeljev z modernimi materiali je ključ do dolge življenjske dobe betona.
  Stroški monolitnega dela za m3

Faze monolitnih del:

  • montaža opažev;
  • parni okvir ojačitve;
  • betoniranje in nadaljnja oskrba;
  • če se dela izvajajo pozimi, se izvaja ogrevanje;
  • odstranjevanje opažev.
Za delo se lahko uporabljajo različne vrste opažev:
  Stroški monolitnega dela za m3

Betonsko in monolitno delo v Sankt Peterburgu

V zadnjih letih je bila še posebej priljubljena betonsko-monolitna gradnja. Takšna tehnologija omogoča gradnjo zgradb in struktur vseh višin in zahtevnosti ter v kratkem času. Takšna tehnologija v Sankt Peterburgu se uporablja pri gradnji stanovanjskih, industrijskih in socialnih stavb, vključno z visokimi zgradbami: za polaganje temeljev, nadstropij, postavitev predelnih sten, stebrov, stopnic in podpornih sten.
  Stroški monolitnega dela za m3

Strukturne značilnosti okvirja-monolitne hiše

Temelj stavbe je temelj, katerega vrsta je odvisna od značilnosti tal in ravni podtalnice. Temelj je lahko kup, plitvo jermen ali plošča (plavajoča vrsta, primerna za tla z visokim tlakom).
  Stroški monolitnega dela za m3

Polnjenje in betoniranje temelj za hišo.

Kakšna je osnova? Ne glede na to, katera vrsta temeljev je izbrana za zasebno hišo - trak, ploščo, stolpnico ali kup - ne morete se izogniti betoniranju temeljev. Takšna je gradbena tehnologija vsakega sodobnega doma. V tem članku bomo razmišljali o zaporedju ukrepov za ustvarjanje konkretne podlage hiše.
  Stroški monolitnega dela za m3

Stroški monolitskih del

Stroški monolitnega dela v veliki meri določajo končni rezultat njihovega izvajanja. Monolitno delo se lahko izvaja za različne namene. To je predvsem ureditev temeljev in zgornjih meja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty