piątek, 1 czerwca 2018

Strip temelj video

  Strip temelj video

Gradimo kaseto z lastnimi rokami

Tračna podlaga, za razliko od vijaka, se lahko uporablja pri gradnji prostorov s kletnim podaljškom, kot tudi v kletnih in podzemnih prostorih.
  Strip temelj video

Nalepka Fundacije Nalivanje

Za zapolnitev temelja je potrebno uporabiti le tiste naprave, ki lahko brizgajo malto iz katerega koli kota opažev. Ne pozabite na dodatni pladenj. Preden jo napolnite, je potrebno zmes doseči do želene konsistence.
  Strip temelj video

Hitrost gradnje

Takšne temelje so praviloma zgrajene na suhih, ne-skalnatih tleh. Priporočljivo ga je uporabiti v primeru, če je načrtovana gradnja hiše s kletjo, podzemnim ali kletnim nadstropjem.
  Strip temelj video

Kako vliti temelje pod hišo z lastnimi rokami - tehnika + video

Pri individualni stanovanjski gradnji so najpogostejši temelji trakov, saj idealno opravljajo svoje naloge na skoraj vseh vrstah tal, niso preveč zapleteni za samoplodovanje in so prav tako relativno poceni. Še ena pogosta vrsta je zbirke, ki se uporabljajo na mobilnih tleh. In prva faza urejanja takšnih temeljev bo natančen izračun potrebne količine gradbenega materiala, njihov nakup in dostava na gradbišče. Smotrno je, da takoj kupite celoten obseg gradbenih materialov, tako da jih ne boste motili z dodatnimi nakupi med delom in imate čas za dokončanje celotnega dela v eni topli sezoni.
  Strip temelj video

Gradimo kaseto - zakaj taka izbira?

Ribbonska podlaga velja za eno najpogostejših vrst in je armiran betonski trak, ki poteka vzdolž oboda celotne stavbe. Položi se pod zunanjimi in notranjimi stenami stavbe, medtem ko se isti presek vzdržuje povsod. Danes je bila zasnova široko uporabljena pri gradnji gospodinjstev, hiš, garaž in ograj.

Naprava za ravnanje s trakom

Ribbon temelj lahko imajo različne globine. Če je zgrajena za kočo ali drugo "težko" stavbo, mora globina temeljiti več kot 20-30 cm v globini zamrzovanja tal, ta temelj pa se imenuje podzemlje. Za lesene zgradbe in notranje stene je temelj lahko globok 60 cm in ta vrsta temeljev se imenuje plitvo-globina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty