niedziela, 27 maja 2018

Ograje lokalnega območja

Lastništvo hišnega ozemlja

V skladu s členom 36 Stanovanjskega zakonika Rusije zemljišče, ki meji na stanovanjsko stavbo, pripada lastnikom stanovanjskih prostorov (apartmajev), ki se nahajajo v njej.

Glavne naloge ograj za lokalno območje

Prebivalci sodobnih visokih stavb se pogosto srečujejo s težavami s parkiranjem na območjih, ki mejijo na stavbo. Eden od glavnih razlogov za to je prost dostop do lokalnega območja. Tako lahko vsakdo zapusti avto pod vašimi okni. Obstajajo primeri, ko več kot polovica vozil, ki ostanejo na dvorišču, ne pripadajo prebivalcem v hiši. Kako rešiti ta problem? Najboljši način je namestiti ograjo.
  Ograje lokalnega območja

Primer našega dela na ograji stanovanjske stavbe

Kako izgleda naš delovni tok? Tukaj je eno od zaključenih del na postavitvi ograj, vrat in avtomatov vrat za stanovanjsko zgradbo na naslovu: Ekaterinburg, ul. Sulimov, 6A
  Ograje lokalnega območja

Ali imam pravico, da ne delite spletnega mesta?

Na parceli lokalnega območja, ki se je razvila za vrt pod okni prvega nadstropja, kjer živim, trdijo sosedi drugega nadstropja. Začel sem razvijati spletno stran po prejemu privolitve predhodnikov mojih sedanjih sosedov, ki se niso pretvarjali, da jih bodo uporabljali. Stanovanje v drugem nadstropju je spremenilo lastnika in po treh letih so novi stanovalci začeli zahtevati, da izpustijo tla parcele za vrt. Ali se ne morem strinjati?
  Ograje lokalnega območja

Hišno ozemlje: sestava, območje, objekti, značilnosti

Glavni parametri lokalnega območja, kot so meje in območje, so v katastrskem potnem listu objekta ali v podatkih tehničnega potnega lista ozemlja. In že iz teh parametrov so izračunani stroški vodstvene akcije za čiščenje in nadgradnjo te strani. V istem primeru se pravilni dokumenti nepravilno izvajajo ali pa sploh niso izvršeni - odgovornost za vzdrževanje takšnih lokacij se prenese na upravo občine.
  Ograje lokalnega območja

Registracija hišnih predmetov

Vsi objekti, ki se nahajajo na lokalni parceli, se v občinski organizaciji strogo obračunavajo, rušenje ali gradnja novih objektov pa je nujno treba uskladiti z lokalno upravo okrožja. Če želite omejiti uporabo lokalnega območja, lahko ograje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty