piątek, 1 czerwca 2018

Gradbeni inženirski sistemi

Sistemi za oskrbo z vodo in odvodnjavanje

Sistem oskrbe z vodo je kompleks naprav, ki potrošnikom zagotavljajo potrebno količino vode in v zadostni količini. Te sisteme je običajno razdeliti na:
  Gradbeni inženirski sistemi

Gradbeni inženirski sistemi

Inženirski sistemi so osnova infrastrukture katerega koli gradbenega objekta, zato je zasnova takšnih sistemov ena od najzahtevnejših nalog.
  Gradbeni inženirski sistemi

Inženirski sistemi stavb in konstrukcij

AMT Group ustvarja in integrira gradbene sisteme, izvaja sisteme za avtomatizacijo zgradb, ki zagotavljajo ne le udobne delovne pogoje, temveč tudi zmanjšajo stroške gradnje. Osebje inženirskega oddelka skupine AMT ima edinstveno izkušnjo pri načrtovanju, gradnji in servisiranju kompleksnih inženirskih sistemov za stavbe in objekte.
  Gradbeni inženirski sistemi

Oblikovanje je ena od pomembnih faz vgradnje inženirskih sistemov

Mnogi inženirski sistemi v Samari so neučinkoviti, kar pogosto povzroča kritike od lastnikov in najemnikov pisarn, trgovin, drugih javnih objektov in stanovalcev običajnih hiš. Konec koncev, če so na primer posebni inženirski sistemi opremljeni tako, da je v zimskem času zelo hladen, poleti pa je zamašen za delo, še bolj pa živeti v takšni stavbi je zelo neudobno. Seveda se mnogi zanimajo, zakaj v eni stavbi ljudje zamrznejo, v drugi pa, nasprotno, trepetajo od vročine. Razlog za takšne probleme so napake, ki so jih povzročile podjetja, ki so izvajala inženirsko načrtovanje in namestitev inženirskih sistemov.
  Gradbeni inženirski sistemi

Dejavnosti

  • Multimedijski sistemi
  • Varnostni sistemi
  • Napajalniki do 1000 V
  • Dispatching in upravljanje inženirskih sistemov
Multimedijski sistemi
  Gradbeni inženirski sistemi

Vzdrževanje inženirskih sistemov in gradbenih omrežij

Vzdrževanje inženirskih sistemov je osnova za nemoteno delovanje katere koli zgradbe. Zelo je ceneje, da preprečite zlom, kot pa ga popravite, ko se je že zgodilo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty