wtorek, 29 maja 2018

Z belim pranjem stene

  Z belim pranjem stene

Priprava orodja

  • Naravno krtačo (pri nanašanju raztopine s čopičem) namočite v toplo vodo.
  • Preverite in po potrebi izperite cevi in ​​brizgalne šobe.

Bele stene z lastnimi rokami

To delo lahko naredite na tri načine:
  Z belim pranjem stene

Koristi

Na površini po beljenju pora imajo pore, ki jim omogočajo, da dihajo in absorbirajo vodne pare. Izhlapevanje, vlaga izstopa skozi pore. Whitewashing ima razkužilne lastnosti.
  Z belim pranjem stene

Kjer apno uporabljamo

Apno belo pranje je poceni, poleg tega pa apno ima antiseptične lastnosti. Zaradi dejstva, da je apno dober antiseptik, je priporočljivo apneno belilo za vrtce, šole, zdravstvene ustanove.
  Z belim pranjem stene

Priprava površine stropa za belo pranje s svojimi rokami

Pred belo pranje, seveda, je potrebno površino pripraviti za nadaljnje delo. Na primer, hoteli ste uporabiti apno za beljenje, vaš strop ali stene pa je prekrita s kredo, v tem primeru bi bilo logično, da najprej odstranite stari kreda in nato uporabite samo apno.
  Z belim pranjem stene

Kako ugasniti apno doma

Nakup za načrtovano popravilo apna je najboljši v obliki kep. Takšna surovina se dolgo časa shranjuje in jo je mogoče pripraviti za uporabo v kratkem času. Da bi dobili rešitev zaradi redčenja, ki bo poskrbela za koncentracijo in enotnost, morate poznati osnovna pravila za pripravo iz živalske kože in se prepričajte, da upoštevate varnostne ukrepe pri delu.
  Z belim pranjem stene

Kaj lahko pobarvate stene in strop v kopalnici

Kot veste, je lahko belo pečenje dveh vrst - krede in apna. Če govorimo o kopalnici, potem lahko uporabite samo sled, to je apneno beljenje, ker se kreda nagiba k akumulaciji vlage, kar zagotavlja, da bo pokvarjeno in luščenje beline v zelo kratkem času.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty