czwartek, 31 maja 2018

Trg nepremičnin v Moskvi

  Trg nepremičnin v Moskvi

Igra za obnovo, stanovanja hipoteke, patrulje v Moskvi in ​​drugi trendi na sekundarnem trgu stanovanj

Kaj prodajalci in kupci stanovanj v Moskvi in ​​regiji morajo vedeti, poleg cene...
  Trg nepremičnin v Moskvi

Test: Kaj naj bi bil moj idealen apartma?

Udobje je subjektivni koncept. In v zvezi z izbiro stanovanj, vedno deluje pravilo "vsakomur - svojemu". "RG" in Agencija "NDV-Nepremičnine" vam ponujajo majhen test in ugotovite, kakšen apartma bi moral biti idealen za vas.
  Trg nepremičnin v Moskvi

Trendi na sekundarnem trgu nepremičnin v Moskvi

  • v nestabilnem gospodarskem položaju nepremičnine postanejo najbolj zanesljivo orodje za zaščito prihrankov pred inflacijo;
  • Kot prej, predstavniki regionalnih podjetij in visoko kvalificiranih strokovnjakov, ki želijo živeti in delati v gospodarskem središču Rusije, želijo kupiti stanovanje v prestolnici.
Cene sekundarnih stanovanj v začetku leta 2017:
  Trg nepremičnin v Moskvi

Cene nepremičnin v Moskvi v letu 2017: analitiki napovedujejo

Ne samo realtors in strokovnjaki na tem področju želijo slediti dinamiki cen in razmer na nepremičninskem trgu v Moskvi, to vprašanje zadeva tudi navadne kupce s prodajalci. Po proučitvi napovedi analitikov bo mogoče razumeti, kdaj je bolj donosno prodati stanovanje, ali bo dobra naložba za vlaganje v nepremičnine leta 2017, v katerem mesecu je bolje kupiti hišo?
  Trg nepremičnin v Moskvi

Nepremičnine zdaj, ali kaj se dogaja z nepremičninami v Moskvi in ​​Moskvi

Glede na vodilne strokovnjake na trgu nepremičnin v Rusiji, tempo gradnje v prestolnici in regiji v zadnjih letih, kljub priključitvi New Moskva, še vedno zmanjšuje.
  Trg nepremičnin v Moskvi

Druge novice na trgu nepremičnin v Moskvi 2016

Od konca leta 2015 se je število stanovanj, ki se dejansko uporabljajo kot komunalni apartmaji, povečalo v dveh. Muscoviti in gosti kapitala vse bolj pogosto najemajo stanovanja v skupinah, to je več družin, skupina študentov. Čudno je, da so se pogledi tistih, ki so najemali stanovanja za uporabo drugih, spremenili, zahteve lastnikov bivalnega prostora so postale precej mehkejše;

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty