poniedziałek, 28 maja 2018

Emulzija iz bele pene

  Emulzija iz bele pene

Tehnika stenske slike

Potrebno je pripraviti prostor za slikanje. Potrebno je označiti meje obarvanega območja z molarnim trakom. Zlasti vrata in okenski okvirji, kot tudi stropna površina, ki meji na stene.
  Emulzija iz bele pene

Pripravljalna dela

Sproži se vsa prekrivna površina. Prav tako čisti prostor blizu najmanj 1,5 metra. Najbolje je, da lepite trak na stropu in na sosednjih stenah na stičišču s poslikano površino in položite tla. V tem primeru je zaželeno zapreti tla meter od stene.
  Emulzija iz bele pene

Priprava zidov za slikarstvo

Da bi dosegli želeni rezultat, to je brez trakov, je treba pripraviti stene za lakiranje, predprodukcijo takšnih vrst dela kot omet, kit in osnovni premaz. Upoštevajte, da morajo biti stene pred slikanjem trdne, gladke, suhe in čiste.
  Emulzija iz bele pene

Možnosti zidnih slik

Ko smo se ukvarjali z vprašanjem pravilnega barvanja sten, lahko začnete pregledati različne možnosti kombiniranja barv in tehnik slikanja. Poleg zgodbe o metodah dekorja bomo predstavili tudi fotografijo možnosti za barvanje sten.
  Emulzija iz bele pene

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.
  Emulzija iz bele pene

Katera barva je najboljša za barvanje sten in stropov

Iz osebnih izkušenj lahko pričam, da je višja kakovost barve, manjša poraba in z očitnimi visokimi stroški barve, se bodo stroški končno izkazali za še nižje kot če barve stene s poceni barvo. Poleg tega je treba omeniti, da visokokakovostna barva popolnoma pade in ne teče, ne kaplja iz čopiča in valja. Skratka, veselo je, da jo barva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty