sobota, 2 czerwca 2018

Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Izbira vodne barve za strop

Če se odločite, da je najboljša možnost za vas, da z barvami na vodni osnovi barvate strop z lastnimi rokami, potem imate težko nalogo: izberite veliko paleto izdelkov, ki bi vam ustrezali za ceno in kakovost. Danes na potrošniškem trgu najdete emulzijske barve z različnimi dodatki:
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Možnosti slikanja in njihove značilnosti

Preden nadaljujete do stropa, je potrebno ugotoviti, na katerih površinah je mogoče nanašati vodni premaz. Očitno je najbolj kompetenten način očistiti strop iz prejšnjega premaza. Ampak se vedno ukvarjamo s tem postopkom, sami opravljamo popravila?
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Kako pripraviti površino za slikanje?

Druga pomembna točka pri barvanju stropa je priprava površine. Biti mora popolnoma čista in suha. Staro belo pečenje je namočeno s pomočjo uriniranje ščetk na dolgem ročaju ali z razpršilcem vode sesalnika. Po tem se oplašči s širokimi lopaticami na betonsko podlago. Ko očistite vidni sloj belega prahu, ga spet očistite in pustite, da se posuši. Če je bila na stropni površini obešena ozadje, je treba vse lepilne ostanke sprati in očistiti.
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Izberemo barvo za strop ↑

Najprej, seveda, morate ugotoviti, katero barvo barve strop, ker gre za to debelo mešanico lakov, olj in barv, ki določa enostavnost in preprostost slikanja.
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Kako barte strop z vodo na osnovi barve

Obarvanost je boljša za popoldne - površina se čez noč izsuši. Zjutraj bo mogoče uporabiti drugi sloj. Pred delom bo koristno videti sliko stropa z vodnim videzom barve. Potem vam bo veliko lažje predstaviti naslednje zaporedje dejanj.

Kako izbrati pravo emulzijsko barvo?

Za pravilno barvanje stropa morate izbrati kakovostno barvo na vodni osnovi. Sodobni trg ponuja široko paleto barv, ki se razlikujejo ne samo v kakovosti, temveč tudi v cenovnih kategorijah. Obstaja barva z različnimi dodatki:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty