piątek, 1 czerwca 2018

Nogometni stadion

Stadion Copa America 2016

Ameriški pokal, ki bo potekal med 3. in 26. junijem 2016, je izjemen rally, ki je posvečen stoletnici Južnoameriške nogometne zveze - CONMEBOL.

10. mesto. Borg El Arab Stadium

Imenuje se tudi "Stadium of Egyptian Army". Zmogljivost 86 tisoč gledalcev. Je največji v Egiptu in drugi največji med nogometnimi ateni na afriški celini. Nahaja se v bližini Aleksandrije v letovišču Borg El Arab. Njegovo odprtje je potekalo leta 2007. Tukaj se borijo nacionalna nogometna reprezentanca Egipta.
  Nogometni stadion

Projekt stadiona v Samari na svetovni pokal 2018

V skladu z odobrenim projektom mora stadion namestiti okoli 45.000 gledalcev. Ker je njegova aktivna uporaba načrtovana po svetovnem pokalu 2018, mora izpolnjevati vse sodobne zahteve. Na primer, polje z naravno trate bo opremljeno s sistemom ogrevanja, ki vam bo omogočil, da se igrate tudi v hladnem obdobju. Stadion bo gostil več tekem svetovnega pokala.
  Nogometni stadion
  Nogometni stadion

Arena VTB - stadion Dynamo nima analogov

Arhitekt David Manika že skoraj 20 let oblikuje športne objekte. Toda to "ozko" specializacijo sploh ne moti. "To je edina vrsta stavbe, ki jo resnično ljubim. Športni objekti so nekakšna arhitektura, ki jo imenujem živa umetnost", pravi Manika. V svoji projektni hiši projektov je stadion v glavnem mestu Doha v Katarju, ki trdi, da bo gostil svetovno prvenstvo 2022, Mercedes-Benz Arena v Šanghaju, olimpijsko košarko v Pekingu, O2 Arena v Londonu in seveda obnovo stadiona Dynamo v Moskvi.
  Nogometni stadion

Zunanje nogometne parcele

Poleg 50-metrskega bazena in notranjih športnih dvoran, športni kompleks Dynamo na Water Stadium vključuje zunanja nogometna igrišča z umetno travo najnovejše generacije in razsvetljave. Fotogalerije Dynamo na vodnem stadionu so odprto celo leto od 7.00 do 23.00.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty