czwartek, 31 maja 2018

Polaganje ploščic v šoli

  Polaganje ploščic v šoli

Moderna vinilska ploščica

Če upoštevamo postopek proizvodnje vinilnih ploščic, je treba opozoriti, da temelji na polivinil kloridu ali PVC. Toda to ni enoslojni material, ker obstaja več dodatkov, ki naredijo ploščico trpežne, elastične in dovolj trpežne.
  Polaganje ploščic v šoli

Korak 2 - Kiti in glavna hrapavost

Majhne razpoke in nepravilnosti je treba postaviti z lopatico ali lopatico ali zatesnjeno z izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic je potrebno uporabiti osnovni premaz, ne glede na vrsto substrata. Globinsko penetracijsko sredstvo ali lepilna emulzija se nanese s širokim čopičem ali barvnim valjčkom. V prostorih z visoko vlažnostjo zraka ali v vlažnih prostorih, kjer je možno brizganje vode, se dodatni izolacijski sloj nanese na podlago.
  Polaganje ploščic v šoli

V sklopu lekcij o zgradbi templja in bogoslužja za otroke iz 1. razreda nedeljske šole in njihovih staršev je potekal ogled samostana Sv. Danijela. Izlet je organiziral učitelj nedeljske šole Konstantin Alexandrovich Sutchev.

Organizatorji dogodka so bili Regionalni dobrodelni javni sklad, imenovan po Veliki vojvodi Evdokia iz Moskve in cerkvi sv. Eufrosine, Velike vojvodine v Moskvi, v Kotlovki v Moskvi.
  Polaganje ploščic v šoli

Možnosti polaganja ploščic

Preden začnete s ploščicami, morate izbrati način polaganja ploščic in poskusiti postaviti ploščice na tla brez pritrdilnega sestava - preverite, kakšen bo končni rezultat, in po potrebi sprejeti spremembe v delovnem načrtu pravočasno ali prilagodite obliko stylinga.
  Polaganje ploščic v šoli

Potrebna je brigada Facadechik

Za stalno delo potrebujemo fasadne pripadnike brigade. Izolirali smo fasade z vsemi vrstami kulis, uporabili beneške omete itd. Iščemo brigade za stalno delo. +375 (29) 133-53-53

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty