poniedziałek, 28 maja 2018

Soočenje s kamnom v kleti

  Soočenje s kamnom v kleti

Okrasna plošča z naravnim kamnom: primeri na fotografiji

Prvič, sooča z naravnim kamnom v kleti koče in javne stavbe je lahko zelo različna ne le pri izbiri materiala, ampak tudi v načinu, kako je postavljen, v splošnem slogu. V prvem primeru imamo več svobode za ustvarjalnost, v drugem pa je bolj prednostna omejitev in prevlada klasičnih elementov ali minimalizma.
  Soočenje s kamnom v kleti

Kako narediti čudovito in zanesljivo bazo

Podstavek je spodnji fasadni jermen, zasnovan za zaščito spodnjega dela stene pred kontaminacijo in mehanskimi poškodbami. Zaključevanje kleti s kamnom ali kakšnim drugim materialom je potrebno, saj je potrebno ustvariti zanesljivo oviro pred vlago. Danes je dekoracija sokla z naravnim kamnom, ki jo odlikuje njegova zanesljivost in trpežnost, postala zelo priljubljena. Upoštevajte glavne faze dokončanja kleti.
  Soočenje s kamnom v kleti

Soočanje s kletjo v hiši z naravnim kamnom od proizvajalca

Soočanje s pokrovčkom - pomemben sestavni del dekoracije in gradnje stavb. Morda je to eden od redkih primerov, ko varčevanje ni vredno, saj lahko znesek, porabljen za popravilo dela hiše od zunanjih sten do ustanove, na koncu veliko večji.
  Soočenje s kamnom v kleti

Izbira materiala za izdelavo osnove

Da bi preprečili vpliv neugodnih atmosferskih dejavnikov na fasado stavbe v prihodnosti, mora naravni kamen za oblogo v kleti imeti naslednje osnovne lastnosti:
  Soočenje s kamnom v kleti

Granitni klet na grobu

Granitna osnova je struktura poliranih horizontalnih tramov, navpičnih stebrov ali kroglic iz naravnega granita. Podstavek na grobu je nameščen na monolitnem betonskem temelju. Granitni kleti izboljšujejo grobišče, harmonično dopolnjujejo celotno sestavo pokopa in prednostno ločijo grob na splošnem ozadju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty