sobota, 2 czerwca 2018

Obloga lesene hišne opeke

  Obloga lesene hišne opeke

Pomembne lastnosti obloge

Leseno hišo je mogoče ojačiti z opeko šele po utrditvi temeljev: les je lahki material in za to so običajno izbrane lahke klete, ki preprosto ne morejo vzdržati povečane obremenitve. Za okrepitev temeljev se izkopljejo jarke okoli oboda stavbe, vzdolž robov, na katerih se vgradi opaž.
  Obloga lesene hišne opeke

Namen in prednosti zaključka opeke

Obešene lesene hiše so večkrat cenejše kot gradnja polnopravnih opečnih zidov, medtem ko se s strani ne bo mogoče razlikovati. Opeka - zelo trajen material, ki lahko služi skoraj za vedno. V zvezi s tem ima oblikovanje obrnjenega cilja več ciljev:
  Obloga lesene hišne opeke

Katera je opečna, je bolje

Pri različnih izhodiščih merila za izbor morda niso enaka. Na primer, je primerna oboda fasadne hiše s hiperprećno opeko in je obrnjena stena zgradbe žlindre pepela nesprejemljiva. Zato predstavljamo značilnosti, ki jih je treba upoštevati:
  Obloga lesene hišne opeke

Kako narediti opečne obloge v okvirju ali hiši iz bara

Soočanje z ogrodjem ali leseno podobo stavbe z opeko vam omogoča, da povečate zanesljivost fasade, ji dajejo privlačen videz in znatno povečajo svojo vrednost na sekundarnem trgu
  Obloga lesene hišne opeke

Primeri, ko ni potrebno izvesti popolne obloge sten z opeko

Zanesljiva podlaga hiše služi kot garant uspešnega dela. Biti mora zanesljiv in vzdržljiv, da prenese težo stene, ki s to oblogo postane veliko težja. Zato je pred polaganjem lesene hiše z opeko temelj utrdil ali prelil v novo, dodatno.
  Obloga lesene hišne opeke

Kako kakovostno postaviti leseno hišo z opeko?

Za začetek je to dobra možnost, da postanete vaš dom bolj privlačen in prijeten, pa tudi bolj zanesljiv in vzdržljiv. Toda glavna stvar je, da je to ena od možnosti za ogrevanje vašega doma.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty