niedziela, 27 maja 2018

Popravila faltsevy strehe

  Popravila faltsevy strehe

Odprava mehanskih poškodb ↑

Če so luknje in druge mehanske poškodbe potrebne popolno zamenjavo slike, to so poškodovane slike razstavljene in postavljene nove. Posebno orodje odvijte šive, odstranite pritrdilne elemente, naredite novo sliko, jo namestite namesto starih in ponovno valjanih šivov.

Popravila kovinskih streh

Ne manj povpraševanja v Moskvi je popravilo faltseva streho. Uhajanja se pojavljajo pretežno v primeru, ko so bila zložena strešna dela opravljena v nasprotju s tehnologijo.

2. Delna popravila zložene strehe: kako pravilno narediti ↑

Praviloma delno popravljamo faltsevy streho z različnimi obliži. Obstajata dve glavni vrsti popravkov za popravilo kovinske strehe:
  Popravila faltsevy strehe

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.

Značilnosti oblikovanja

Zložene kovinske strehe imajo svoje značilnosti. Listi so medsebojno pritrjeni, s preklopom, s križnim šivom, ki je odgovoren za tesnjenje strukture. Odstranjevanje enega lista ne reši težave že dolgo, saj gre za sistem, pri katerem je vsak element povezan s prejšnjim in naslednjim. Zato je priporočljivo popraviti streho z gubami: temeljito prepišite streho z novim materialom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty