niedziela, 27 maja 2018

Zamenjava strehe koče

  Zamenjava strehe koče

Popravila strehe podeželske hiše, koče, zamenjava strehe na dachi

V primeru, da je potrebna zamenjava strehe, lahko z izbiro ustrezne strešne kritine imate vprašanje. Naša ekipa ima strokovnjake za popravilo katerekoli vrste strehe:
  Zamenjava strehe koče

Najpogostejše razčlenitve in približni stroški dela

Najprej morate razumeti terminologijo, pomagati kompetentno komunicirati s strokovnjaki in podrobneje opisati problem. Ko govorimo o strehi, pomenijo zgornji del stavbe, ki opravlja prevoz, varčuje z energijo in mnoge druge funkcije. Če gre za streho, potem to pomeni strešni konec, zunanji element, ki opravlja zaščitne in dekorativne funkcije. Vse vrste strešnih popravil lahko povzamemo, kot sledi.
  Zamenjava strehe koče

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.
  Zamenjava strehe koče

Odstranitev stare strehe

Odločitev o delnem ali popolnem popravilu strehe je bila izvedena. Naslednja stopnja zamenjave strehe - je razstavljanje starega premaza. Če se skrilavec uporablja kot tla, je potrebno odstraniti kladivo in kladivo. Če v prihodnosti lastnik hiše ne namerava uporabljati pločevine, lahko v skrilavca prebijete luknje v krajih, kjer je pritrjen na zaboj in vrže liste na tla. Če je ponovna uporaba pomembna, je treba delo pri odstranjevanju starega skrilavca narediti bolj previdno in vedno z asistentom.
  Zamenjava strehe koče

Začetek popravil

Popravilo doma ne dopušča površnega pristopa. Vsa dela je treba opraviti temeljito in v dobri veri. Ni priporočljivo, da popravljate streho države, ne da bi imeli specializirano znanje. Če želite obnoviti streho, se obrnite na mojstre naše borze. Naši strokovnjaki delujejo v okrožjih Moskve in Sankt Peterburga. Prednosti naročanja dela z nami:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty