wtorek, 29 maja 2018

Metalworking

  Metalworking

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Izdelujemo ognjeodporno obdelavo kovinskih konstrukcij z ognjevzdržno barvo za kovino naše lastne proizvodnje - TERMOBARIER, ter materiale vodilnih ruskih in tujih proizvajalcev, ki so navedeni v projektni dokumentaciji objekta.

Naloga protipožarne zaščite kovinskih konstrukcij

Kljub dejstvu, da kovinske konstrukcije niso predmet gorenja, je potrebna ognjevarna obdelava kovin, tako da ogenj in visoka temperatura ne povzročata sprememb v svoji strukturi in zaradi kršitve trdnosti in geometrijskih parametrov kovinskih konstrukcij. Projekt požarne zaščite kovinskih konstrukcij mora biti del celovitega oblikovalskega dela pred začetkom gradnje objektov in konstrukcij iz kovine.
  Metalworking

Požarna zaščita kovin v Ryazanu

Eden od najpomembnejših vidikov delovanja objekta je požarna varnost stavbe, to je protipožarna zaščita kovine nosilnih konstrukcij. Ta parameter je zanesljiva zaščita pred ogrevanjem kovin, kar preprečuje deformacijo baz v primeru požara.
  Metalworking

Protikorozijska obdelava

Zanesljivost zaščite kovinske konstrukcije pred korozijo je odvisna od številnih dejavnikov. Trajnost protikorozijske prevleke določa pravilen izbor zaščitne sestave in skladnost s tehnologijo njene uporabe ter kakovost priprave obdelane površine.
  Metalworking

Ognjevarni premazi

Sodobni premazi, ki ščitijo kovine iz ognja, so granulirana mineralna vlakna, tekoče steklo in cementne malte. Poleg tega se uporablja posebna ognjevzdržna barva, ki temelji na kompleksni sintezi anorganskih in organskih sestavin. V akciji so te barve zelo zanimive. Po požaru v stavbi je barva izpostavljena temperaturi 165 stopinj in se začne nabrekniti in tvori porozno plast nekaj centimetrov.
  Metalworking

Ognjevarne barve, emajli

Eno izmed najpogostejših sredstev protipožarne zaščite kovinskih konstrukcij so barve. Pravzaprav so kompleksni sistemi, ki združujejo organske in anorganske sestavine. Uporaba takšnih barv se izvaja s pomočjo valjev, ščetk, pa tudi z airless škropljenjem. Debelina uporabljene barve mora biti od 0,5 do 2,5 milimetrov, odvisno od učinkovitosti barve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty