piątek, 22 czerwca 2018

Gradnja mostov podjetja

Skupne vrste mostov

Vse prednosti modernega življenja danes so samoumevne. Malo ljudi se sprašuje, kakšne so vloge cestnega prometa v njej in koliko časa bi bilo porabiti za premagovanje različnih ovir obvoznih cest. Zato se še naprej razvija in razvija trg projektov prometne infrastrukture, vključno z gradnjo mostov v Rusiji in drugih državah SND.

Gospodarstvo Kerčevega mostu

Če pogledamo gradbeni projekt mosta Kerch v kontekstu notranje gradnje mostov ali infrastrukture, ki jih vključuje, smo se obrnili na odprte podatke o vladnih pogodbah, ki se nanašajo na načrtovanje, popravilo ali gradnjo mostov. Baza podatkov vključuje informacije o dobaviteljih in vladnih strankah, stroških pogodb in storitev, ki jih zagotavljajo ti naročili. Skupno zbrani podatki o mostovih obsegajo 1256 pogodb, sklenjenih od leta 2006 do leta 2015.

20% prihranek pri razvoju KMD

"V začetni fazi oblikovanja smo s pomočjo enega samega modela arhitektov in svetovalcev z enako stopnjo razvoja in natančnosti dosegli 5-odstotni časovni prihranek, prihranili pa smo velike prihranke časa z uvažanjem podatkov o tekočih gradbenih delih pri izdelavi kovinskih okvirnih konstrukcij. če smo uporabili 2D informacije o tekočih gradbenih delih, bi se razvojni čas za KMD povečal za 20%, "pravi Andy Glives, tehnični direktor podjetja WilliamHare.
  Gradnja mostov podjetja

Gradnja mostov, nadvozov, mostov, podhodov in predorov v Čeljabinsku

V Chelyabinsku je 4 organizacije iz kategorije "Gradnja mostov, nadvozov, mostov, podhodov in predorov"
  Gradnja mostov podjetja

Naša akreditacija v SRO

Z našo pomočjo lahko neposredno pridobite odobritev SRO za gradnjo mostov v Kursku brez posrednikov, saj smo uradni, akreditirani predstavniki najbolj zanesljivih SRO v Rusiji

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty