środa, 20 czerwca 2018

Demontaža betonskega estriha

  Demontaža betonskega estriha

Orodje za odstranjevanje

Takšen proces, tako kot številne gradbene manipulacije, ne zahteva samo strokovnih spretnosti in specifičnih znanj, temveč tudi posebno opremo, ki je redko v navadi družine. Če želite odstraniti estrih, boste potrebovali naslednji popis:
  Demontaža betonskega estriha

Opredelitev in namen estriha

Številni apartmaji domačega gradbeništva so bili zgrajeni z nizkimi stropi, skritimi kuhinjami in ozkim dolgim ​​hodnikom. Prej nihče ni res pomislil, kaj bo naredil popravilo tla v Hruščovih, katerih postavitev je daleč od popolnosti. Demontaža estriha se izvede v primeru:

Demontaža betonskih tal

Demontaža betonskih podov je v prvi vrsti sestavljena iz razstavljanja v majhne delce za naknadno odstranitev po cesti. Ena od možnosti za takšno demontažo je diamantno rezanje, skozi katerega se lahko hitro in učinkovito razstavljanje betonskih tal izvede. S pomočjo diamantnega rezanja se razstavljanje betonskih tal lahko izvaja na težko dostopnih mestih in v razmerah omejenega prostora.
  Demontaža betonskega estriha

Kaj je estrih in njegove variante

Betonski estrih - plast betona, ki se razteza čez površino celotne sobe, ima lahko debelino tri centimetre. Izdelan je iz različnih materialov, z dodatnimi mineralnimi polnili ali brez njih.
  Demontaža betonskega estriha

Značilnosti tehnologije za odstranjevanje estriha

Odstranjevanje betonskega estriha je trdo in zelo prašno. Seveda lahko to storite sami, vendar je ena težava: z neumno izvedbo lahko po nesreči poškodujete električne napeljave, ki jih danes v novih domovih prehaja pod to. Postavljen je v valovito izolacijo, za katero ne bi smeli poškodovati. Poleg tega se domačo orodje ne more spoprijeti - tukaj potrebujete strokovni udarec s čepom.
  Demontaža betonskega estriha

Pravila za demontažo betonskega estriha

Odstranjevanje dna estriha je ena izmed najbolj priljubljenih in dolgotrajnih vrst razstavljanja. Ne samo, da je treba uporabljati specializirano opremo. Po demontaži betonskega dna je veliko prahu in ostankov. Zato mora biti končna faza demontaže čiščenje prostorov in zbiranje smeti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty