piątek, 22 czerwca 2018

Gradbišča v Moskvi in ​​Moskvi

  Gradbišča v Moskvi in ​​Moskvi

Postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja

Postopek pridobivanja dovoljenj je strogo urejen in se začne s predložitvijo vloge pristojnemu organu - zvezni, regionalni ali lokalni vladi.

Varnost in red PSC bo zagotovil zanesljivo zaščito gradbišč v Moskvi in ​​Moskvi na vseh stopnjah gradnje

Naloge pri zaščiti gradbenih objektov

Glavne naloge, rešene pri zaščiti varnostnih objektov v času gradnje, so:
  Gradbišča v Moskvi in ​​Moskvi

Kartografsko-geodetska podpora gradnje pred projektom

Prisotnost katastrskega načrta z določenimi mejami območja, na katerem je načrtovana gradnja, ni dovolj, da bi začeli s polnopravnim načrtom. Kartografski dokumenti, iz katerih bodo projektna organizacija in zainteresirane državne strukture, ki nadzirajo arhitekturno in gradbeno dejavnost, bodo lahko zbrale potrebne informacije o stanju na zemljišču, ki se gradi in v njegovi bližini:
  Gradbišča v Moskvi in ​​Moskvi

Delničarji predmeta problema SU-155 v Shcherbinki bodo vrnjeni do konca avgusta

Delničarji predmeta problema SU-155 v Shcherbinki bodo lahko prejeli vloženi denar do konca avgusta. To poroča tiskovna služba Moskomstroyinvest.

Kako donosno kupiti hišo v novi stavbi blizu Moskve?

Po mnenju strokovnjakov bo v bližnji prihodnosti povpraševanje po novih stavbah blizu Moskve stalno naraščalo, kar privablja večino investitorjev. Najbolj ugoden trenutek za nakup novih stavb se šteje za začetno fazo priprave jame, čeprav je to lahko povezano z največjim tveganjem. Mnogi vlagatelji so resni glede izbire razvijalca, na katerega zanesljivost je odvisen uspeh celotnega podjetja, in raje sklepajo dogovor, ko so se v stavbi že pojavili prvi obnovljeni nadstropji.
  Gradbišča v Moskvi in ​​Moskvi

Izvedba raziskav med gradnjo

V okviru ankete v postopku gradnje in obratovanja gradbišč v skladu s tehničnimi zahtevami, ki jih zagotavlja naročnik, se strokovnjaki ukvarjajo z:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty