wtorek, 19 czerwca 2018

Mozaik polaganje

  Mozaik polaganje

Polaganje mozaika: kaj naj bo furnirana podlaga

Glavna težava, ki je neposredno povezana z polaganjem lastnega mozaika, je razpoložljivost kakovostne baze. Praviloma je lepo postaviti mozaik na steno ali drugo površino, zato mora biti popolnoma ravna. V nasprotju s ploščicami je ta material prilagodljiv in če je osnova neenakomerna, bo preprosto ponovila vse oblike površine.
  Mozaik polaganje

Priprava površine

Preden začnete polagati mozaik na mrežo, morate pravilno pripraviti površino za delo. Za to vrsto podloge so strožje zahteve kot pri običajnih ploščicah.
  Mozaik polaganje

Priprava na ploščice

Da bi dosegli najbolj natančen rezultat mozaika za nošnjo, je med pripravami na površino potrebno narisati območje, na katerem bo uporabljen mozaik. Potrebno je izdelati meritve treh listov mozaika in uporabiti dobljene dimenzije na površino v obliki vzorca v navpični in vodoravni ravnini, tako da bo mreža sčasoma prišla ven.
  Mozaik polaganje

DIY do-it-yourself mosaicking: orodja

  • Plastična vedra
  • Električni vrtalnik z mešalom
  • Gobova lopatica
  • Svinčnik
  • Gradbeni nož
  • Bolgarščina
  • Rubber spatula

Polaganje DIY: materiali

Za ploščice mozaik za kopalnico traja čim dlje, in to, seveda, vsi stremijo, morate izbrati pravi materiali. Ker obstaja veliko vrst mozaičnih ploščic, so materiali za njeno namestitev drugačni drug od drugega. Danes postavljamo steklene mozaične ploščice za rusko izdelano kopalnico. Zato bi morali biti v našem arzenalu prisotni:
  Mozaik polaganje

Tehnologija polaganja ploščic mozaikov to storite sami

Zaradi objektivnosti ugotavljamo, da je prvič zelo težko delati z mozaiki sami. Pri zasnovi našega toaletnega načrta smo dodelili vlogo dekorativnega elementa v mozaik skupaj z mejami in dekorji. Zato ne moremo delovati kot resnični strokovnjaki, vendar obstaja vrsta izkušenj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty