poniedziałek, 18 czerwca 2018

Naprava lesenih tal na hlodih na delovnih mestih

  Naprava lesenih tal na hlodih na delovnih mestih

Izdelava lesenega dna v hlodih: možnosti za gradnjo tal

Mnogi lastniki stanovanj izbirajo lesena tla, ki temeljijo na okolju prijazni pritožbi. Že več tisoč let živi v harmoniji z drevesom, v tem času pa se je med njimi pojavila tudi vrsta simbioze.
  Naprava lesenih tal na hlodih na delovnih mestih

Specifikacije in zahteve glede namestitve

Odrezi se razlikujejo od žarkov glede na njihovo manjšo velikost in mobilnost. Če žarkov po namestitvi ni mogoče premakniti, je popravilo zelo dolgo in delovno intenzivno, potem so hlodi mobilni arhitekturni element. Mnogo jih je lažje namestiti, po potrebi se popravijo hitreje.
  Naprava lesenih tal na hlodih na delovnih mestih

Kako narediti lesena tla na delovnih mestih

V starih knjigah in regulativnih dokumentih o gradbeništvu najdete talne konstrukcije na delovnih mestih z uporabo NE učinkovite toplotnoizolacijske snovi.

Naprava lesenega dna na hlodih z rokami

Lesena tla je bolje poskrbeti za hlode, ne pa za nosilce podeželske hiše, da bi povečali zvočno izolacijo. Leseni hlodi so nameščeni na betonskem dnu, na gredah ali na podpornih stebrih. Kako narediti podporne objave za genitalne zaplete, naredite to sami, preberite spodaj. Na žarkih zaostajajo po samih žarkih. V odsotnosti žarkov so spolne zaplete nameščene vzdolž ene od sten, ki temeljijo na naslednjih vidikih. Najprej izberejo takšno smer, tako da je dolžina enega zaostanka dovolj. Sekundarno, če bo potapljanje služila kot čista tla in je dolžina seksualnega zaostanka dovolj, potem se hlodi položijo vzdolž obzidja z okenski odprtini, tako da se lahko potapljača položi čez okno, tako da bo bolje videti v deželi.
  Naprava lesenih tal na hlodih na delovnih mestih

3. Izolatorji za kletne etaže.

Mineralna steklena volna je najboljša izolacija za ploščad kleti. Z debelino 15 cm zagotavlja zanesljivo zaščito tal pred pihanjem in mrazom pri konstrukcijski temperaturi zunanjega zraka do -40 ° C.

Kako narediti dnevnike in kakšen les naj izbere zanje

Lahko kupite končne izdelke, vendar je ceneje sami. Morajo biti iz smreke, bora ali jelke. Mošnjički in aspen so primerni, vendar so takšne surovine dražje. Stopnja lesa ni nujno višja, lahko uporabite 2. in 3. mesto. Če je drevo naravne vlage, ga je treba posušiti na 15-18%. Najbolje je, da pravokotne zaplete z lastnimi rokami, medtem ko se vogalom ni treba pobarvati, dovolj je, da lahko s 4 strani obdržite okrogli les. Za pravilno namestitev mora biti naprava tudi četrta. Višina izdelka mora biti 1,5 do 2-kratna širina. Tako razmerje bo trajno in zanesljivo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty