niedziela, 17 czerwca 2018

Montaža stropa mavčnih plošč

  Montaža stropa mavčnih plošč

Priprava in izračun projekta za vgradnjo stropov iz mavca

Če pravilno načrtujete in izračunate projekt, ne boste samo prihranili denarja pri nakupu materialov, temveč boste lažje odgovorili na vprašanja prijateljev in sorodnikov, kako namestiti suhomontažo na strop. Če želite ustvariti projektni projekt, boste morali na papir prenesti natančno kopijo prostora v zmanjšani lestvici. Označite kraje komuniciranja, če jih imate. Tako boste lahko izračunali zahtevano količino materialov in prikazali shemo postavitve GCR.
  Montaža stropa mavčnih plošč

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Montaža stropa mavčnih plošč

Navodila za montažo za mavčne plošče GYPROC (Giprok)

Korak za korakom algoritem za nameščanje visečega stropa na dvoslojni enojni okvir z dvoslojno prevleko iz mavčne plošče.
  Montaža stropa mavčnih plošč

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:
  Montaža stropa mavčnih plošč

Postopek namestitve mavčne plošče ↑

Naprava visečega stropa mavčnih plošč se začne z meritvami prostora, na podlagi katere se zasnuje zasnova okvira in lokacija plošč. Najprej je treba določiti zasnovo stropa, upoštevati možnosti za svetlobno napravo.

Orodja in pribor za vgradnjo

Dejanska montažna orodja so vrtalniki in izvijači, s katerimi so pritrjeni elementi okvirja in mavčne plošče. Poleg tega boste potrebovali merilnike za poravnavo ravnih vodoravnih kot tudi kovinski rezalnik za rezanje profilov in kosilnico za izrezovanje delov mavčnih plošč z lastnimi rokami. Fina nastavitev hl in majhnih delov se izvaja z ostrimi noži.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty