środa, 20 czerwca 2018

Gradnja projekta vrtca

  Gradnja projekta vrtca

Smo skupina profesionalnih graditeljev, arhitektov, inženirjev, pedagogov in psihologov

LLC "Ma-Nanny" je bila ustanovljena leta 2009 za organiziranje mreže otroških centrov v Moskvi. Vedno smo si postavili nalogo harmonične rasti otrok, kombinacijo razvoja mišljenja, logike, spomina, pozornosti in domišljije, fizičnega razvoja, prilagajanja otrok v družbi in priprave na šolo. Od leta 2013 smo se osredotočili na gradnjo vrtcev, šol in drugih družbeno pomembnih objektov.
  Gradnja projekta vrtca

SPORAZUM, DOVOLJENJA

Usklajevanje in strokovno znanje projektne dokumentacije je proces reševanja prihodnje gradnje z državnimi in komunitarnimi službami, strokovnimi organizacijami.
  Gradnja projekta vrtca

Uporaba modulov za vrtce

Sistem modularne gradnje stavb je zaznamoval državno strokovno znanje kot priložnost za hitro in učinkovito gradnjo vrtca, in ne le. To možnost za ustvarjanje prostorov se lahko uporablja veliko bolj pogosto. Na primer, za gradnjo otroških izobraževalnih centrov, zasebnih vrtcev, umetniških šol in drugih stvari.
  Gradnja projekta vrtca

Krajinsko območje

V stanovanjski četrti zagotavlja celovito urejanje krajine in veliko območje urejanja krajine. Prefinjeno urejanje dvorišč, dreves, grmovja in cvetličnih postelj po ulicah in conah za pešce bo življenje v novi soseski še bolj prijetno.
  Gradnja projekta vrtca

Program obnove

Med srečanjem so prebivalci okrožnih in okrožnih oblasti vprašali tudi nekaj vprašanj o programu prenove. Zlasti o začetnih mestih za premestitev.

Gradnja vrtcev v Krasnoyarsku | Deset vrtcev za mesto

Vsako leto se v Krasnoyarsku zgradi na desetine hiš, v najem novih tisočerjih na tisoče kvadratnih metrov stanovanj. Če pa se ostala infrastruktura v novih aktivno zgrajenih stanovanjskih območjih sčasoma pojavi, morajo prebivalci novih stavb pogosto čakati več let za gradnjo izobraževalnih ustanov. V tem času nekateri otroci uspevajo odrasti, ne da bi čakali na vrnitev v vrtec. Vendar se bo stanje v bližnji prihodnosti lahko začelo spreminjati.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty