sobota, 23 czerwca 2018

Slikarstvo

  Slikarstvo

Točke nadzora v procesu barvanja avtomobila

Veliki plus v slikarstvu je prisotnost posebne komore ali prostora, v katerem je minimalen prah in nič ne pade s stropa. Preden barvate avto, ga morate razstreliti iz prahu, nato ga prekriti in zalepiti s pokrovom, barvnim papirjem in lepilnim trakom. Nato razmastite površino z anti-silikonom.
  Slikarstvo

Popusti na slikovnih avtomobilskih delih

Ne glede na to, kako skrbni in previdni je lastnik avtomobila, je zelo težko popolnoma zaščititi površino avtomobila pred poškodbami, praskami, škodljivimi vplivi vremenskih razmer ali slabe površine ceste. Danes je obnovitev poškodovanega dela celoten sklop del na odpravljanju napak in vračanju izgubljenega videza, vključno s celo barvo. Slikanje delov je preprosto nepogrešljivo za avtomobilske navdušence, ki želijo hitro in poceni vrniti neokrnjeni videz poškodovanega avtomobila.
  Slikarstvo

Polno slikarstvo: popust na delo 20%

Naročite celotno sliko avtomobila in dobite 20% popusta! To storitev uporabljajo tisti, ki so utrujeni od videza avtomobila in želijo jo spremeniti, pripraviti avtomobil za prodajo ali pa preprosto posodobiti bledo barvo. Izraz je omejen. Pohiti!
  Slikarstvo

Pripravljalna dela

Pred slikanjem avtomobila je potrebno pripraviti prostor, v katerem bo delo opravljeno. Da bi zagotovili visoko kvaliteto delovanja, prostor ne sme vsebovati virov prahu in onesnaževanja.

Prednosti prašnega premaza

Barve za barvanje prahu so pobarvane z uporabo visokokakovostnih potrošnih materialov. Naši strokovnjaki strogo upoštevajo vse tehnološke procese, zato je pridobljen premaz:
  Slikarstvo

Imamo najboljše in najsodobnejše tehnologije, ki nam omogočajo najboljše prašno barvanje predmetov katere koli kompleksnosti po najboljših cenah!

Pripravljeni smo ponuditi našim strankam -

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty