niedziela, 17 czerwca 2018

Izolacijski materiali

  Izolacijski materiali

Materiali za izolacijo hrupa avtomobila

Kompleksno dekompresiranje katerega koli avtomobila je preprost proces, če izberete prave materiale za zvočno izolacijo avtomobila, ki so razdeljeni v štiri velike kategorije:
  Izolacijski materiali

Zvočno izolacijski prtljažnik

Odstranite oblogo. Pri odstranjevanju plošč na strani prtljažnika bodite pozorni na vrzel med njimi in telesom. Treba je razumeti, ali je na teh ploščah mogoče lepiti material, ki absorbira zvok. Če je vrzel zelo majhna, plošča preprosto ne bo padla nazaj.
  Izolacijski materiali

Izolacijski materiali

Materiali, ki absorbirajo hrup, danes predstavlja ogromno količino. Imajo različne značilnosti in so nastavljeni tudi drugače. Popolna izolacija stanovanja vključuje vrsto ukrepov. Ti vključujejo: izolacijo sten, stropa, tal, kot tudi okna in vrata www.tbn-group.ru.
  Izolacijski materiali

Zvočnoizolacijski materiali za avtomobile

Konvencionalno za izvedbo izolacije hrupa so razdeljeni v tri skupine: dušilci vibracij, zvočni izolatorji in toplotni izolatorji. Zakaj pogojno? Dejstvo je, da se številni vodilni proizvajalci avtomobilskih hrupnih izolacijskih materialov izdelujejo z integriranim pristopom k reševanju problemov toplotne in zvočne izolacije.
  Izolacijski materiali

Dno naprave na hlodih

Pri urejanju tal na hlodih se delo izvaja v dveh smereh: potrebno je odstraniti togo povezavo zamika na mestih njihovega stika s tlemi in napolniti praznine med njimi z materialom, ki absorbira zvočno silo.
  Izolacijski materiali

Značilnosti zvočno izolirane zasebne hiše

Visokokakovostno zvočno izolacijo v zasebni hiši je mogoče zagotoviti z izvedbo določenega obsega posebnega dela, čeprav je treba profile profilirati, o tem preberite tukaj http://fasdoma.ru/materialy/profnastil/kak-obshit-dom.html.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty