sobota, 23 czerwca 2018

Cisterna ograja cena

  Cisterna ograja cena

Namestitev opečne ograje

Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.

Stroški ograje z opečnimi stebri valovitega

Fotografije kažejo ograjo z opečnimi stebri ali z valovitimi tlemi, očarani z lepoto in bogastvi oblikovalskih rešitev. Za hitro in brezhibno in kvalitativno gradnjo opečne ograje je postala norma. Podjetje, ki nenehno obnavlja čistost lastnega poslovnega ugleda, zasluži vašo pozornost. Zbral je tehnični potencial, ki je skupaj z zlatimi rokami mojstrov in daje resnično veličastnost.
  Cisterna ograja cena

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Cisterna ograja cena

Tehnološke značilnosti gradbenega in instalacijskega postopka

Vsak 2,25 metra (mesta namestitve za opečne stebre za ograjo) se razprostira z izrezom 40x40x130 cm. -15 cm je postavljena betonska znamka M-300. Pri gradnji opečne ograje za vgradnjo vgrajenih delov se nujno uporabljajo poli, katerih cena je odvisna od premera. Običajno se uporabljajo profili dimenzij 60x60x2 mm. Stojala so nameščena v pripravljene jame in varno pritrjena po nastavitvi betona.
  Cisterna ograja cena

Potrošnja opeke glede na način polaganja

Pred pričetkom izračuna je potrebno izmeriti zahtevane posnetke ograje, določiti njegovo višino in debelino. Optimalna višina ograje je od 0,5 m do 3,5 m.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty