poniedziałek, 18 czerwca 2018

Zunanji zaključek lesene hiše

Vrste in namen dokončanja fasade

Lesena hiša ni samo udobna in okolju prijazna, ampak tudi sposobna "dihati". Brez ustreznega oskrbe lahko hitro zgubi ali spakira. Zunanja obloga ne sme samo izraziti lastnosti lastnika in poudariti individualnosti, temveč tudi zaščito pred vetrom, dežjem in soncem.
  Zunanji zaključek lesene hiše

Uporabite tiru

Stranišče je idealno za zaključek fasade. Lahko je izdelan iz PVC ali vinila. Istočasno lahko ustvarite prezračevano fasado za leseno hišo, ki je potrebna za vzdrževanje lesa v dobrem stanju (stalno prezračevanje preprečuje plesen in vlažnost).
  Zunanji zaključek lesene hiše

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanji zaključek lesene hiše

Talno oblogo starih lesenih hiš

Če boste morali preurejati staro stavbo, potem je končna obdelava lesene hiše zunaj s tiru najboljša rešitev tako z gospodarskega kot estetskega vidika. Takšne hiše imajo različne stenske geometrije, neenakomerne ravnine, krone različnih premerov. Delo v tem primeru poteka po naslednjem vrstnem redu:
  Zunanji zaključek lesene hiše

Fasadne obloge

Prvič, seveda, dekorativni del. Lepa fasada stavbe bo celotnemu primestnemu območju dala individualen in privlačen videz.

Vrste notranjih oblog:

Najprej se morate odločiti, ali se držite čiste in popolnoma lesene hiše ali pa bo vaša hiša okrašena s sodobnimi in cenovno dostopnimi materiali. Osebno imam rad slog preprostega sesekljanega dnevnika. In morda želite okrasiti hišo okrasno in nenavadno. Trenutno se težnja prilagodi povsod. tisti, ki imajo leseno hišo iz lesa ali hlodov trim hišo v apartmajski varianti, in tiste, ki imajo kamnite hiše na nasprotno trim v slogu lesene hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty