niedziela, 17 czerwca 2018

Pregledi suhih estrihov

Kako sam proces samodejno izvaja:

  1. Čiščenje in priprava osnove.
  2. Polaganje roba lopute.
  3. Hidroizolacijska površina.
  4. Uskladitev razsutega materiala.
  5. Zapiranje GVL kvadrata.
  Pregledi suhih estrihov

materiali za suhe estrihe

Seveda, smo googled in našli samo takšno shemo, ki bi jo želeli deliti z bralci, ki se zanimajo za polaganje suhih razsutih tal v svojem stanovanju. Na sliki je prikazana naprava tal in kakšni materiali so potrebni za tla iz suhih estrihov:
  Pregledi suhih estrihov

Vrste talne estrihe in njihove značilnosti

Do nedavnega je bila najpogostejša metoda izrezovanja betonska plošča na tleh. Danes se ta metoda imenuje "mokra" v primerjavi s sodobnim "suhim" estrihom.
  Pregledi suhih estrihov

Namen in opis. Pozitivne in negativne strani

Bistvo postopka je sledeče: ekspandiran gline, kremenčev pesek ali ekspandirana glinena zmes se vlije na hidroizolacijsko podlago za izvedbo suhega estriha. Vezane plošče, listi iz mavčnih vlaken ali iverne plošče so na vrhu. Tla pritrdijo lepilo in vijake.
  Pregledi suhih estrihov

S suhim podom estrirajte sami

Kuhalna površina. Dno pregrinjala tla se lahko pritrdi na katero koli površino: tla se lahko organizirajo na vrhu betona in lesena tla. Glavna merila: površina mora biti močna, ravna in suha!
  Pregledi suhih estrihov

Navodila za polaganje talnih plošč

Da bi zagotovili enakomernost talnega estriha brez hribov ali ramp, se debelina zasunske plasti določi z uporabo nivoja prostora v prostoru. Sodobni gradbeniki uporabljajo laserske ravni, da dobijo natančnejše kazalnike. Po tem je nivo določen in označen z svetilniki, lahko izlijete drobtino claydita. Zahvaljujoč temu nestandardnemu načinu polaganja tal - material se imenuje "razsuti tovor". Razširjena glina je navadno prekrita s plastjo približno 100 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty