czwartek, 21 czerwca 2018

Polimerno cementno samonivelirno tla

  Polimerno cementno samonivelirno tla

Polimerno cementno tla - mrtvo-oprijemanje tla

Najbolj obstojna vrsta polimernih samorazlivnih tal je polimerna cementna tla. Ta tip talnih oblog ima dve komponenti - mešanica polimerov in cement. Poleg tega se kremenovemu pesku doda polimerno cementno tla za večji oprijem in protismerni učinek ter barvni element, ki daje senci premazu.
  Polimerno cementno samonivelirno tla

Katere materiale je treba izbrati za napravo za industrijsko razsuto površino

Glede na značilnosti delovanja prostorov in končne zahteve za prevleko obstajata dve vrsti kompozicij za izdelavo samonivelirnega industrijskega poda z visoko estetskimi lastnostmi, brezšivnostjo in brez prašenja.
  Polimerno cementno samonivelirno tla

Značilnosti polimernih tal

To je najbolj trajna vrsta polimernih tal. Vključujejo cement, polimere in kremenčev pesek (za boljšo oprijemljivost materialov in proti zdrsu). Ta sestava ščiti površino pred okvarami, pogrezanjem in celo uničenjem. Barvo polnila je mogoče tudi barvati v katerem koli odtenku, če dodate barvne elemente v kompozicijo. Za postavitev takega poda ni potreben pred-cementni estrih. Namestitev se lahko izvede na obstoječem betonu. Tudi če se zmes razredči z vodo do gostega dosega, jo lahko vlijemo na mokro beton in na tla, hribovito in razpokano. Glavna stvar je preprečiti prepih v sobi po polaganju.
  Polimerno cementno samonivelirno tla

Kaj določa ceno polimernih cementnih tleh

Tehnologije izdelave cementnih tlakov so znane že nekaj časa: od sredine prejšnjega stoletja. Vendar pa niso imeli najboljše predstave in zato niso uživali visoke popularnosti.
  Polimerno cementno samonivelirno tla

Naprava iz polimernih tal

Za popolno ravno in gladko površino morate strogo upoštevati tehnologijo namestitve. Postopek urejanja polimernih talnih premazov je sestavljen iz več stopenj:
  Polimerno cementno samonivelirno tla

Epoxy samonivelirna tla

Samonivelirni epoksidni premazi so dvokomponentni sestavek, ki ob utrjenosti tvori popolnoma brezšivno in gladko tla. V razponu drugih polimernih sestavin imajo le vodni epoksidi na vodni osnovi odlično prepustnost hlapov, kar omogoča njihovo nanašanje celo na novo betoniranem betonu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty