piątek, 22 czerwca 2018

Fasadna naprava

  Fasadna naprava

Sistem mokre fasade je sestavljen iz naslednjih plasti

Toplotna izolacijska plast - sestoji iz izolacije (bazaltne volne ali pene) (2), lepilne mešanice (3) in moznikov (4), s katerimi je izolacija pritrjena na podlago. Za izvedbo svoje izolacijske funkcije je ta plast le, če je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Izolacija ni konstruktiven material, to pomeni, da nima zadostne nosilnosti, da se nanjo pritrdi okrasni in končni sloj.
  Fasadna naprava

Mavec, mokra fasada. Naprava, tehnologija segrevanja, namestitev, omet

Naprava mokre fasade s tankim slojem mavca za toplotno izolacijo mineralne volne ali polistirena je kompleksna večplastna zunanja obloga.

Kaj je fasadna tehnologija (fasadna tehnologija)?

Glavne vrste fasadnega dela so popravilo fasad, njihovo slikanje, rekonstrukcija stavb ter izolacija fasad. Vsako leto se razvijejo vsa ta gradbena območja, izposoja izkušenj z delom, ki se izvaja v drugih državah, z uporabo novih materialov, razvitih za ureditev fasad.
  Fasadna naprava

Faze instalacije mokre fasade

do vsebine ↑

Pripravljalna faza

Priprava površine za vlažno fasadno napravo pomeni čiščenje zidov stavbe pred umazanijo. Če nameravate dokončati polaganje mokre fasade nad obstoječim zaključkom, morate preveriti razpoložljiv zaključek glede nosilnosti in lepilnih lastnosti, to je zagotoviti, da lahko prenese težo mokre fasade in zagotovi zanesljivo oprijem na površino.
  Fasadna naprava

Pripravite mokro fasado v hladni sezoni

Gradbena naloga

Zagotovite najboljšo možnost tehnične rešitve za ureditev fasade stavbe z uporabo antifriaznih aditivov. Kot izolacija je bila izbrana kombinacija penaste polistirenske pene in plošč mineralne volne na sintetičnem vezivu.
  Fasadna naprava

Kaj je prezračevana hišna fasada?

Prezračena fasada je takšna tehnologija za izgradnjo fasade stavbe, kadar obstaja odprtina med steno in zaščitno dekorativno oblogo za kroženje zraka. Zakaj ta obtok? Da, tako da je gibanje zraka odneslo vlago, ki je prodrla iz prostora skozi steno v obliki pare in skozi okrasno podlogo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty