niedziela, 17 czerwca 2018

Kako kiti na les

  Kako kiti na les

Merila za izbor kita za barvanje

Glede na pogoje uporabe lesenega predmeta je treba izbrati najprimernejši tip pokrivnega materiala. Pri izvedbi popravil na prostem je pomemben parameter za izbiro kiti spojine odpornost na segrevanje, hlajenje in visoko vlažnost.
  Kako kiti na les

Značilnosti akrilnega polnila

Predelava kitovega lesa in elementov, izdelanih iz tega naravnega materiala, traja nekaj časa, vendar ta postopek lahko zaščiti material pred poškodbami, izsušitvijo, razpokanjem. Sestava se enostavno nanaša, hitro se posuši, kar vam omogoča hitro odzivanje na ugotovljene pomanjkljivosti in ne ustavi celotnega postopka popravil.
  Kako kiti na les

Lesni kit

Če so na površini obdelani šivi, razpoke ali razpoke, jih morate strojno obdelati, preden začnete delati s površino. Če so napake zelo obsežne, je bolje, da uporabite serpyanka (ozki trak, ki se uporablja za lepitev poškodovanih površin). V tem primeru v odprtinah in šivih ni treba postaviti dodatnega materiala, kar bo dodatno pripeljalo do razpokanja. Po sušenju se presežna raztopina odstrani s strgalom ali majhno lopatico.
  Kako kiti na les

Sestava in osnovne zahteve za lesni kit

Sestavine in osnovne zahteve za lesne kite se razlikujejo glede na naravo dela, vendar pa so skupne lastnosti, ki jih imajo vse sodobne mešanice:
  Kako kiti na les

Faza 1: Priprava lesene površine

Končni rezultat bo odvisen od priprave obdelane površine za barvanje. Zapomnite si glavno pravilo slikanja: 80% napora - to je priprava in 20% časa - neposredno slikanje!
  Kako kiti na les

Kako dati debelo plast kiti?

Obstaja več globokih razpok in razpok med sprednjim delom vhodnih vrat in steno, na nekaterih mestih pa do globine 3-5 centimetrov. Načrtujemo, da bomo razpoke zatesnili s kiti, ki je bolje uporabiti, vzeti za les ali običajno za stene? Kako položiti kit v debel sloj?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty