wtorek, 19 czerwca 2018

Hidroizolacija kletne garaže

  Hidroizolacija kletne garaže

Začenjamo graditi garažo

Seveda je najboljša možnost pri izolaciji kleti zunaj garaže med gradnjo temeljev in škatle. Pred nadaljevanjem gradnje je treba pojasniti, na kakšni globini na območju ležijo podzemne vode. Globina prihodnje garažne klete je odvisna od tega.
  Hidroizolacija kletne garaže

Kako zaščititi klet iz vode ↑

Ta članek bo govoril o tem, kako pravilno narediti kletne hidroizolacije v fazi gradnje. In tudi vprašanje, kaj storiti, če ste postali srečni lastnik garaže s kletjo brez hidroizolacije bo dvignjen.
  Hidroizolacija kletne garaže

Garažna strešna kritina

Na podlagi strešne konstrukcije je izbran izolacijski material. Večina garaže ima ravno strop, ki je prekrita s trakovi iz krparice, fiksirana z vročo smolo ali s posebnim lepilom na eni strani. Pri montaži previdno prekrivajte prekrivala in po končanem nanosu strešite s plastjo smole.
  Hidroizolacija kletne garaže

↑ Ponudbe tehnologije

Garažna hidroizolacija je dogodek, ki pomaga zaščititi temelje in stene pred vremenskimi presenečenji. Polaganje hidroizolacije (ne glede na vrsto temeljev) se izvaja na višini vsaj 25 cm od tal. Ta razdalja je dovolj velika, da zaščiti fundamentalno strukturo pred vlago.
  Hidroizolacija kletne garaže

Izbira materiala za izolacijo

Za hidroizolacijo kleti so primerni materiali, ki temeljijo na gumi ali polimerih. Prisotnost novih metod in materialov ne pomeni, da lahko pozabiš na stare načine. Nekateri od njih so zelo učinkoviti, zato lahko ustvarijo konkurenco za številne najnovejše tehnologije, ki se uporabljajo pri hidroizolaciji.
  Hidroizolacija kletne garaže

Korak po korakih o izvajanju zunanjih hidroizolacij ↑

Če se voda kopiči v kleti, obstaja znatno navlaženje sten ali pa pride do uhajanja skozi sklepe talne bližine sten ali šivov med bloki, zato je razlog slabe kakovosti izolacije zunanje površine temeljnih sten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty